Şehit Ailelerine Yemek

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi’nin, 103. Yıldönümünü ve Şehitleri Anma Günü münasebetiyle, Kaymakamlık tarafından şehitlerimizin onuruna yemek programı düzenlendi.

Yenişehir İmren Izgara Salonunda düzenlenen programa; Yenişehir Kaymakamı Suat Seyitoğlu, Garnizon Komutanı Albay Hakan Cirit, Jandarma Komutanı Üsteğmen Burak Dural, Emniyet Müdürü Bülent Albayrak, şehit yakınları, gaziler ve daire amirleri katıldı.

Kaymakam Suat Seyitoğlu yemekte yaptığı konuşmada; “ Tarihe altın harflerle yazılan Çanakkale Zaferi’nin 103.Yıldönümünü kutlamanın ve vatanımız için canlarını feda eden aziz şehitlerimizin Şehitler Günü’nü idrak etmenin onur ve gururunu yaşamaktayız. 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin yıldönümünde bizlere bu büyük zaferin gururunu yaşatan başta Mustafa Kemal ATATÜRK ve silah arkadaşları olmak üzere; aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyor, gazilerimize şifa dileklerimle şükranlarımı sunuyorum.” dedi.

Kaymakam Suat Seyitoğluve eşi Ülker Seyitoğlu ile birlikte tek tek masaları gezerek şehit aileleri ile bir süre sohbet etti. Programa katılan şehit aileleri böyle anlamlı bir günde bir arada olmaktan memnuniyet duyduklarını ifade ettiler. Kuran-ı Kerim Tilaveti ile başlayan yemek programı, şehitlerimize yapılan duanın ardından sona erdi.  Haber: Harun Sak

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Şehit Ailelerine Yemek
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.