Sertifika Heyecanı

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Bursa  Büyükşehir Belediyesi tarafından Yenişehir’de gerçekleştirilen Bursa Mobil Eğitim Projesi (BUMEP) ile Bursa Engelli Mobil Eğitim Projesi (BENMEP) kapsamında eğitimlerini tamamlayan 421 kursiyere sertifikalarını verdi.

Yenişehir’de geçen yıldan bu yana devam eden ve teknolojik olarak donatılan otobüslerle vatandaşın yaşadığı mahallede verilen eğitimler ilçede yoğun ilgiyle karşılandı. Sertifika töreninde yapılan hediye çekilişinde kazananlara da akıllı telefon, laptop, tablet ve mini bilgisayar hediye edilirken, kursiyerler, yaşadıkları mahallede, eğitimlerine olanak sunan Başkan Aktaş’a teşekkür ederek çiçek takdim etti.

“Öğrenmenin yaşı yoktur”

Başkan Aktaş, sertifika töreninde yaptığı konuşmada, televizyonda onlarca dizi varken kurslara katılan vatandaşları tebrik etti. Çocuklarının geleceği için ebeveynlerin kendilerini geliştirmek zorunda olduklarını belirten Başkan Aktaş, “Kendimizi geliştirmek zorundayız. Öğrenmenin yaşı yoktur. Çok şükür, devletimizin imkanları var. Büyükşehir Belediyesi olarak Bursa’nın her tarafında bu tür faaliyetler yapıyoruz. Yenişehir’de kursa yoğun ilgi olması bizleri de motive ediyor. Başka projeler için de çalışıyoruz” şeklinde konuştu.

Başkan Aktaş, devletin eğitim faaliyetlerinin değerlendirilmesi gerektiğini de söyleyerek, “Öğrenmede hiçbir şey engel değil. Hepimizin yapabileceği bir şey mutlaka vardır. Bu kurslarla vatandaşlarımızın daha fazla sosyalleşmelerini ve daha donanımlı bireyler olmalarını hedefliyoruz” dedi.

Yenişehir Belediye Başkanı Süleyman Çelik ise sertifika töreninde, Büyükşehir Belediyesi’nin sosyal projelerinin Yenişehir’de de gerçekleştirilmesinden dolayı mutluluk duyduklarını ve bu tür eğitim faaliyetlerinin süreceğine inandığını ifade etti. Haber: Harun Sak

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Sertifika Heyecanı
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.