Yaz Futbol Okulu Çalışmalarına Başladı

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yenişehir Belediyespor, Yaz Futbol Okulu çalışmalarına başladı. Yenişehir İlçe Stadında gerçekleştirilen bir törenle çalışmalara başlayan Yaz Futbol Okuluna 250 sporcu katılıyor.

Yenişehir Kaymakamı Suat Seyitoğlu, Yenişehir Belediye Başkanı Süleyman Çelik, Yenişehir Belediyespor Başkanı Birol Becerik ve yönetim kurulu üyeleri ile sporcuların ailelerinin katıldığı törende konuşan Yenişehir Belediyespor Başkanı Birol Becerik, amaçlarının alt yapıyı güçlendirmek ve gençleri spora yönlendirmek olduğunu belirterek, ‘Bu amaçlar doğrultusunda antrenörlerimiz Mesut Akın ve murat Gündoğdu nezaretinde haftanın her günü çalışmalar yapılacak. Şu an 250 sporcu spor okuluna katılıyor. Ancak bu sayı her geçen gün artıyor. Göreve geldiğimizden bu yana alt yapıya ciddi anlamda yatırım yapıyoruz ve gelecekte Yenişehir Belediyespor sporcu alan değil sporcu satan bir kulüp olacak. İnşallah bu hedefler doğrultusunda çalışmalarımızı büyük bir titizlik içinde sürdüreceğiz. Belediye Başkanımı ve Kaymakamımıza bizlere verdiği desteklerden dolayı teşekkür ediyorum’ dedi. Yenişehir Belediye Başkanı Süleyman Çelik de spor yapanların her zaman yanında olduklarını belirterek, ‘Spor yapan bir genç kötü alışkanlıklar edinmez. Bu nedenle ne kadar çok gencimizi spor tesislerine yönlendirirsek bizim geleceğimiz o kadar sağlam olur. Bu nedenle bu tür spor okullarını önemsiyoruz. Her zaman yanınızda ve destekçiniziz. Burada alacağınız alt yapı gelecekte sizlere çok faydalı olacaktır. Bu nedenle önce ailelerinizi sonra da burada ki hocalarınızın sözünü iyi dinleyin’ dedi.

   Yenişehir Kaymakamı Suat Seyitoğlu’da, bu kadar sporcuyu bir arada görmekten mutluluk duyduğunu belirterek, ‘Sağlam kafa sağlam vücutta bulunur. Bu nedenle burada hocalarınızın nezaretinde yaptığınız idmanlar gelecek hayatınıza yön verecektir. Sakın pes etmeyin. Bizler yöneticiler olarak her zaman sizlerin yanınızda ve destekçiniziz. Bunu bilerek hareket edin. Böylesi imkanlara sahipsiniz. Bunun kıymetini bilin. Yenişehir Belediyespor yönetimini de sizlere bu imkanları verdiği için kutluyorum. İnşallah alt yapıya verilen bu kıymet nedeniyle takımın geleceği garanti altında’ diye konuştu.

   Çalışmalara başlayan Yenişehir Belediyespor futbol okulunda 8 yaştan U 19’a kadar sporcular bulunuyor. Haber: Harun Sak

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Yaz Futbol Okulu Çalışmalarına Başladı
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.