Yenişehirli Öğrencilere Bursa Eğitimi

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ';Yaşayan geçmişi ile Bursa okulunuzda'; projesi kapsamında, Yenişehirli öğrencilere kentlilik bilinci ile Bursa’nın tarihi ve kültürel zenginlikleri anlatıldı.

Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanlığı Kültür ve Turizm Şube Müdürlüğü';nün iki senedir uyguladığı ';Yaşayan geçmişi ile Bursa okulunuzda'; projesi, tüm hızıyla sürüyor. Şehir merkezine uzak bölgelerde eğitim gören öğrencilere yönelik yapılan projenin son durağı ise Yenişehir ilçesi oldu. Proje kapsamında kentlilik bilinci, şehrin tarihi ve kültürü, UNESCO Dünya Kültür Mirası hakkında öğrencilere bilgiler verildi.

Yenişehir’de iki ay boyunca Mesleki ve Teknik Anadolu, Ertuğrul Gazi, Hüma Hatun Anadolu Kız Meslek, Osmangazi Mesleki ve Teknik Anadolu, Subaşı Gevher Nesibe Mesleki ve Teknik Anadolu ve Yusuf Ateş İmam Hatip liselerinde toplam 1200 öğrenciye yetkililer tarafından görsel sunumla Bursa tanıtımı yapıldı. Sunum sonrası katılımcılara çanta, kalem ve klasör gibi hediyeler takdim edildi.

Proje kapsamında daha önce Keles, Harmancık, Büyükorhan ve Orhaneli ilçelerinde bulunan toplam 20 okul ile 2300 öğrenciye eğitim verilmişti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Yenişehirli Öğrencilere Bursa Eğitimi
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.