YTSO, Bilecik Ticaret Odası’nı Ziyaret Etti.

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yenişehir TSO Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Torun ve beraberindeki heyet ile birlikte Bilecik TSO’na bir ziyaret gerçekleştirdi.

Bilecik Ticaret Sanayi Odası’na gerçekleştirdikleri ziyaret hakkında konuşan Torun, Bilecik TSO başkanı Şükrü Keskin ve ekibiyle çok önemli işlere imza atacaklarını ifade etti.

Ortak payda da gerçekleştirecekleri projeler hakkında bilgi veren başkan Torun “ilk hedefimiz yıllardır bitmeyen, İlçemizin Anadolu’ya, Akdeniz ve Karadeniz’e erişimini sağlayan Bilecik-Yenişehir karayolunun bir an önce tamamlanması için ilgili mercilere başvuracağız. Bu yol hem bizim için hem de Bilecik için hayati önem taşıyor. Bununla birlikte Yenişehir Uluslararası Havaalanının yolcu sefer sayısının arttırılması ve kargo taşımacılığına açılması her iki Oda’nın ortak beklentileridir. Bu konularda Bilecik TSO ile birlikte bir rapor hazırlayıp ilgililere sunacağız.

Bunun yanında Bilecik ile İlçemiz arasında sanayiden, hayvancılığa, tarımdan turizme her alanda çalışmalar artırılmalı ve bu çalışmalara Kamu Kurumlarımız katkı sağlamalıdır. Bu noktada bu iki Oda üzerine düşen görevi her daim yerine getirdi ve bundan sonra da getirmeye devam edeceğiz” dedi.

Ayrıca YTSO Başkanı Orhan Torun “ekonomik, sosyal, kültürel birçok alanda Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası ile birlikte hareket edeceğiz” ifadelerini kullandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
YTSO, Bilecik Ticaret Odası’nı Ziyaret Etti.
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.