15 Temmuz Şehitleri anısına futbol turnuvası düzenlendi

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yenişehir Kaymakamlığı, Yenişehir Belediye Başkanlığı ve Yenişehir Gençlik Ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından Türkiye 15 Temmuz Demokrasi Ve Milli Birlik Günü Halı Saha Futbol Turnuvası düzenlendi. 09 Mayıs 2022 tarihinde başlayan başvurular 19 Mayıs 2022 günü son bulacak.

Turnuvayla ilgili hazırlanan şartnameye göre, Müsabakalar Matay Spor Tesislerinde ve Toki Halı Sahada oynanacak, takımların en az 12 en çok 20 kişiden oluşacak ve Turnuvaya katılacak takımlar 500. Lira katılım ücreti ödeyecek.

Şartnamede sıralanan diğer katılım şartları şöyle:

Takımdaki oyuncular Yenişehir de kamu kurum ve kuruluşlarında çalışanlar işyerlerinden resmi çalışma belgesi getirdikleri takdirde normal statüde oynayabilir.

Kamu kurum ve kuruluşlar dışındaki firmalarda çalışan oyuncular iş yerlerinde sigortalı olduklarını belirten evrak getirdikleri takdirde turnuvada oynayabilir.

Takımda yer alan oyuncuların nüfus kağıdı fotokopilerinin ve son 6(altı) aydır Yenişehir’de ikamet ettiğini belirtir ikametgah belgelerinin bulunması gerekmektedir.

Takımda yer alan oyuncuların her biri sağlık raporu getirmesi zorunludur.

Turnuvaya katılacak takımların başvuru esnasında turnuva katılım ücretini yatırmış olmaları gerekmektedir.

Turnuvaya katılan takımlardaki oyuncuların on yedi (17) yaşından büyük olmaları gerekmektedir.

Turnuvaya katılan takımlardaki oyuncuların son 6 ayda Yenişehir’ de ikamet etmesi zorunludur. İkamet dışında yabancı oyuncu oynatmaları yasaktır.

Turnuva sonucunda dereceye giren 1-2-3. Takımlara ve centilmen takıma kupa ve madalya dışında sürpriz hediyeler verilecektir.

 

 

 

 

 

 

 

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
15 Temmuz Şehitleri anısına futbol turnuvası düzenlendi
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.