9 Bin Öğrenci Tatile Çıktı

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yenişehir’de 2017-2018 eğitim ve öğretim yılının son gününde 9.011 öğrenci tatile çıkarken 580 öğretmen seminer çalışmaları için Haziran sonuna kadar görevleri başında olacak.

Yenişehir Kaymakamı Suat Seyitoğlu, Belediye Başkanı Süleyman Çelik ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Ayaz, Süleymanpaşa İlkokulu, Balibey Orta Okulu ve Tahirağa ilkokulunda düzenlenen karne törenlerine katıldılar.

Öğrencilere karnelerini veren Kaymakam Suat Seyitoğlu, Belediye Başkanı Süleyman çelik ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Ayaz, öğrencilere bol bol dinlenip kitap okumalarını tavsiye ettiler.

Yenişehir Milli Eğitim müdürü Musa Ayaz’da yaptığı yazılı açıklama ile öğrenci, öğretmen ve velileri iyi tatiller dileyerek tavsiyelerde bulundu.

Yenişehir Milli Eğitim müdürü Musa Ayaz’ın açıklaması şöyle: ‘2017-2018 Eğitim-Öğretim yılını sağlıklı, huzurlu, mutlu ve başarılı bir şekilde tamamlamanın ve tatile girmenin haklı heyecanını ve gururunu yaşıyoruz. Bu haklı heyecan ve gururu yaşamada; Ülkemizin Atinin medeniyet ufkunda yeni bir güneş gibi doğma yolunda yaptığınız çalışmalar, attığınız adımlar,  gösterdiğiniz gayret ve verdiğiniz emeklerden dolayı hepinize şükranlarımı sunuyorum. Bir eğitim öğretim yılını başarı, sağlık ve mutluluk içerisinde bitirmiş bulunmaktayız.

Geleceğimizin teminatı siz sevgili öğrencilerimiz;

Yoğun bir maratonun ardından 2017-2018 eğitim öğretim yılının sonuna geldiniz. Uzun bir süreden sonra dinlenmeyi hak ettiniz. Bizim için çok değerlisiniz. Unutmayalım ki hayatta inişli çıkışlı durumlarla hepimiz karşılaşabiliriz. Önemli olan olumsuz bir halle karşılaştığımızda bununla başa çıkabilmemizdir. İnsan odur ki kendini tanır. Okul bunun içindir.Okulu dolduran ne varsa bunun içindir.Tatilde kitap okumayı lütfen ihmal etmeyelim.

Saygıdeğer Velilerimiz;

Her çocuk önemlidir. Bu ilkeden hareketle çocuğunuzu asla kimseyle kıyaslamayınız. Çocuklarımızın yaptıkları, yapamadıkları ve yapabilecekleri şeyler vardır. Bu yapabileceklerini bulup ortaya çıkarmak çocuğunuzun yararına olacaktır. Geleceğimiz olan çocuklarımız çok değerli ve önemlidir.

Değerli öğretmen ve idareci arkadaşlarıma da sorunsuz ve başarılı bir eğitim öğretim 
yılı geçirmemizde bizlere olağanüstü katkı sundukları için teşekkür ediyorum. İyi bir ekip
olduğumuzu ve çocuklarımız için daha da güzel işleri onlarla başaracağımızı 
biliyorum.

Bütün öğretmen ve öğrencilerimizin ailelileriyle  beraber sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir tatil  geçirmelerini temenni ediyorum’

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
9 Bin Öğrenci Tatile Çıktı
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.