“Adana’nın edebiyat çalışmalarını yakından takip ediyoruz”

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gazeteci yazar Gürhan Adana, yeni yayımlanan 7'nci kitabı Yağmur Meleği romanını Kaymakam Suat Seyitoğlu'na imzalayıp takdim etti. Yazar Adana'nın çalışmalarını yakından takip ettiğini belirten Kaymakam Seyitoğlu, "Adana onlarca yıl emek vererek, sabırla kaleme aldığı kitap ve kültürel çalışmalarıyla oldukça üretken bir dönem geçiriyor" dedi.

Adana'nın başta roman olmak üzere ilçenin tarihi ve kültürel değerlerini konu edindiği çalışmalarıyla da tanındığını belirten Seyitoğlu, "Yenişehir Günlüğü, Yenişehir Yazıtı ve Yenişehir Defteri adlı kitaplarında ilçenin değerleri ve birikimlerini kayıt altına almış. Örneğin, Yenişehir Günlüğü kitabında yer alan farklı bir tarzda yazdığı haberler Yenişehir Yörem gazetesinde yayımlanıyor ve bizler de bu gazeteden 30-35 yıl öncesine ait tarihe ve sosyal yaşama ilişkin haberlerle insan öykülerini merakla okuyoruz. Kendisine bundan sonraki edebi çalışmalarında başarılar diliyorum" diye konuştu.

Gazeteci yazar Adana da Kaymakam Seyitoğlu'nun tarih, kültür ve edebiyat çalışmalarına gösterdiği içten ilgiden memnuniyet duyduğunu ifade etti.

 

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
“Adana’nın edebiyat çalışmalarını yakından takip ediyoruz”
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.