Adem Çalık: Kurtuluş’ta Değişim Zamanı

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yenişehir Kurtuluş Mahallesi Muhtarlığına adaylığını açıklayan yılların mobilya ustası Adem Çalık, büyük ilgi ve destek görüyor. Yıllardır aynı ailenin mensuplarınca yönetilen kurtuluş mahallesi, yeni bir heyecanın arifesinde.

Çalışma arkadaşlarıyla Kurtuluş mahallesine yeni bir yönetim anlayışı getireceklerini belirten Çalık, muhtarlığın tıpkı diğer alanlarda olduğu gibi yaratıcı bir ruhla yapılması gerektiğini ifade ediyor ve adaylığa nasıl karar verdiğini şöyle anlatıyor.

Hemen her dönemde aday olmam konusunda ciddi talepler vardı. Şimdiye kadar değerlendiremedim. Gelinen noktada ısrarları daha fazla ertelemenin yanlış olacağına karar verdim. Çalışma arkadaşlarımla oluşturduğum ekiple yola çıktık. Bundan sonrasına Kurtuluş Mahallesi seçmeni karar verecek.”

1983 yılından bu yana kurtuluş mahallesinde ikamet eden ve mobilyacılık yapan Adem Çalık’a kendi ekibi dışında kadın ve gençlerden oluşan iki ayrı ekip destek veriyor.

Kurtuluş mahallesinde ikamet eden vatandaşların çok büyük bir kesimini tanıdığını belirten Çalık, bu dönemde hem neden aday olduğunu hem de ne yapacağını anlatacak. Yaklaşık 5 bin seçmenin yaşadığı kurtuluş mahallesinde farklı bir yönetim şekli sergileyeceklerini belirten Çalık, seçim sonuçlarından bir hayli umutlu.

İlk adaylık açıklamasından sonra gösterilen ilgi ve destekten yola çıkarak böyle bir sonuca ulaştığını anlatan Çalık, “ Asıl güvencem, kurtuluş mahallesinde yaşayan hemen herkesi tanıyor olmam. Onlar da beni tanıyorlar. Karşılaştığım herkesin ortak düşüncesi karar vermekte gecikmiş olduğum şeklinde. Ayrıca çalışma arkadaşlarım olan azalarım da en az benim kadar tanınan ve sevilen insanlar” diyor ve sözlerini “Kurtuluş’ta değişim zamanı geldi” şeklinde tamamlıyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Adem Çalık: Kurtuluş’ta Değişim Zamanı
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.