Başkan Aktaş Muhtarlarla Buluştu

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş ve Yenişehir Belediye Başkanı Süleyman Çelik yetkili birimleri ile 71 mahalle de devam eden, yapılacak olan ve planlanan çalışmalarla ilgili istişare toplantısı gerçekleştirdi.

   Yenişehir Belediyesi Şehit Astsubay Ömer Halisdemir Kültür Merkezi’nde gerçekleşen öğle yemeği ile başlayan toplantıya Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Yenişehir Belediye Başkanı Süleyman Çelik, Ak Parti Bursa İl Başkan Yardımcısı Bülent Temelli, Bursa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İsmail Yılmaz, Ak Parti Yenişehir İlçe Başkanı Adnan Kamıl, Bursa Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanları ve Genel Müdürleri, Ak Parti Yenişehir İlçe Teşkilatı, belediye meclis üyeleri, muhtarlar ve basın mensupları katıldı.

Muhtarlar mahalleleri ile ilgili devam eden, yapılacak olan ve yapılması aciliyet gerektiren konularda söz alarak tek tek isteklerini ilettiler.

Ortak akıl ve sonuç odaklı çalışmalar ile yola devam ettiklerini belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş “Bugün parti teşkilatımız, belediye başkanımız, meclis üyelerimiz, belediye bürokratlarımız ve özellikle muhtarlarımız ile beraber mevcut başlayan projeler, devam eden projeler ile alakalı konuşacağız.Karşılıklı soru cevap şeklinde olacak.Bunu da bugün ilk İznik’te başlattık. Yenişehir ikinci durağımız. Tabi 2018 de başlaması gerekenlerden bazı revizyonlarda ortaya çıktı. Yenişehir gibi önemli bir ilçeye yapılması gereken önemli çalışmalar var. Kırsal mahallelere yönelik ufak ufak yapılması gereken çalışmalar var onlarla neler yapılabiliriz arkadaşlarımızla onları konuşacağız ve inşallah göreceksiniz sürecin sonunda 2018 in sonunda 2019 un başında bunların birçoğunu gerçekleştirmiş olacağız. Dönem dönemde yaptığımız ziyaretler ile bu çalışmaları yerinde denetleyeceğiz. Birde projelerimizin yavaş ilerleyişi söz konu, açıkçası bunları hızlandırmamız gerekiyor. Çok proje yapıp yavaş yavaş ilerletmekten ziyade daha az proje yapalım ama başlayalım ve bitirelim. İnşallah göreceksiniz ilçe belediyesinin gücü, Büyükşehir’in dokunuşu ile beraber, gücüyle beraber Yenişehir 'in katma değerinin daha da yükselten çalışmalar olacak” dedi.

   Toplantıda daha sonra katılan bütün muhtarlar sorunlarını tek tek anlatıp çözüm yolları konusunda Alinur Aktaş’tan destek istediler.

   Toplantı sonunda Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, ‘Sorunları dinledik. Gücümüz nispetinde yapmaya çalışacağız. Ancak bizim için en önemlisi yol, içme suyu ve kanalizasyondur. Öncelikle bunları gerçekleştireceğiz ve daha sonra rötuş projelere bakacağız’ dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Başkan Aktaş Muhtarlarla Buluştu
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.