Başkan Aydın’a Genel Merkez Ziyareti

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

MHP Bursa Milletvekilimiz ve MHP Genel Sekteri İsmet Büyükataman, MHP MYK Üyeleri Fevzi Zırhlıoğlu ve Kadir Çitil, MHP MDK Üyesi Muhammet Tekin, MHP Bursa İl Başkanı Cihangir Kalkancı, MHP Bursa İl Başkan Yardımcıları ve Yönetim Kurulu Üyeleri, geçen hafta 17 Nisan 2019 Belediye Başkanı Davut Aydın’ı makamında ziyaret etti.

Tarihi Belediye Binası önünde Belediye Başkanı Davut Aydın, Başkan Yardımcısı Mesut Bedel, MHP İlçe Başkanı Arif Eren Ve İlçe Teşkilatı Üyeleri, AKP İlçe Başkanı Fikret Hatipoğlu ve ilçe teşkilatı üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri ve belediye personeli tarafından karşılanan MHP Bursa Milletvekili ve MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman ve beraberindeki heyet makama geçerek Başkan Aydın’a hayırlı olsun dileklerini ilettiler.

MHP Bursa Milletvekilimiz İsmet Büyükataman, Başkan Davut Aydın ve hazır bulunan misafirlere hitaben yaptığı konuşmasında  “Cumhur İttifakı bir millet dayanışması ve sağduyunun birlikteliğidir. 24 Haziran seçimlerinde, bir Cumhurbaşkanı ve milletvekili seçiminin dışında milli birlik ve beraberlik içinde Türkiye’nin gücünü dünyaya gösterdiğimiz bir süreç olmuştur. Bu konuda Cumhur İttifakı’nın yerel dinamikleri olarak çok duyarlı davranıp 31 Mart Yerel Seçimlerinde de kazanan Cumhur İttifakı olmuştur. Bu nezaket ve hassasiyet bizler için her anlamda büyük bir kazançtır.” Dedi.

Sözlerini “Türkiye’nin üzerine hesap yapan kim olursa olsun 31 Mart’ta aziz milletimiz feraseti ve sağduyusuyla tüm bu oyunları boşa çıkarmıştır.” Şeklinde sürdüren Büyükataman, konuşmasını Buradan bir kez daha Milliyetçi Hareket Partisine gönül vermiş kıymetli hemşerilerime ve Adalet ve Kalkınma Partisine gönül vermiş kıymetli hemşerilerime ve Yenişehirli Hemşerilerimize teşekkür ediyorum. İnşallah emanetlerine hep beraber sahip çıkacağız. Yüzümüzün akıyla beklenen hizmetleri Yenişehir’imizde gerçekleştireceğiz. Seçimler Ülkemize, Bursa’mıza ve Yenişehir’imize hayırlı olsun. Nazik ev sahipliğinden dolayı Yenişehir Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum” diyerek tamamladı.

Konuşmalarının ardından Belediye Başkanı Davut AYDIN, MHP Bursa Milletvekilimiz ve MHP Genel Sekteri İsmet Büyükataman ve beraberindeki heyete nazik ziyaretleri sebebiyle teşekkür ederek, birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarını yürüteceğinin sözünü verdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Başkan Aydın’a Genel Merkez Ziyareti
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.