Başkan Aydın’dan eğitim tedbirlerine tam destek

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yenişehir Belediye Başkanı Davut AYDIN 07 Ekim 2020 Çarşamba günü, “2020-2021 Eğitim Öğretim Yılında Alınacak Tedbirler” konulu toplantıya katıldı. Yenişehir Belediyesi Şehit Astsubay Ömer Halisdemir Kültür Merkezinde düzenlenen toplantıda; 21 Eylül 2020 tarihinde ana sınıflar ve 1. sınıflarla başlayan yüz yüze eğitimlerin, 12 Ekim 2020 Pazartesi gününden itibaren 2.3.4.8. ve 12. sınıflar için de başlayacak olması sebebiyle Korona Virüsüne karşı alınacak tedbirler ele alındı.

Toplantıya Yenişehir Kaymakamı Suat SEYİTOĞLU, Belediye Başkanı Davut AYDIN, İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa AYAZ, daire amirleri ve okul müdürleri katıldı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa AYAZ’ın ana sınıfları ve 1. Sınıflar ile başlayan 2020-2021 yüz yüze eğitim sürecinin 2.3.4.8. ve 12. Sınıfların da eklenmesiyle devam edeceğini belirttiği konuşmasında İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı okulların tamamında Yenişehir Belediyesinin de katkılarıyla hijyen konusunda tüm tedbirlerin alındığını ifade etti.

Toplantıda bir konuşma yapan Yenişehir Belediye Başkanı Davut AYDIN ise şunları söyledi; “Dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan Korona virüsü salgını sebebiyle kesintiye uğrayan ve daha sonrasında online olarak devam eden eğitim-öğretim sürecinin, yeni normalle birlikte yüz yüze eğitimlerle devam etmesi her kesim açısından memnun edicidir. Devletin tüm kurumlarında olduğu gibi eğitim kurumlarında da idareci ve eğitimcilerimiz canla başla çalışarak okullarımızı bu yeni sürece karşı hazırladılar. Yenişehir Belediyesi olarak salgının başından bugüne kadar tüm olanaklarımızı seferber ettik. Belediye olarak olmamız gereken yerde olacağız, yapmamız gerekeni yapacağız. Okulların dezenfeksiyonunun yanı sıra servis araçlarının dezenfeksiyonunu günlük olarak bize belirtilen saatlerde yapmak üzere ekiplerimiz hazır bulunmaktadır. Bu düşüncelerle 2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılının ilçemize, bölgemize ve ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyor, eğitim camiamıza kolaylıklar diliyorum” dedi.

2020-2021 Eğitim Öğretim Yılında Alınacak Tedbirler konulu toplantıda son olarak konuşan Yenişehir Kaymakamı Suat SEYİTOĞLU ise 2 hafta önce ana sınıfı ve 1. sınıf öğrencileriyle başlayan yüz yüze eğitimlerin, 2.3.4.8.ve 12. Sınıf öğrencilerinin de ilave edilmesiyle Pazartesi gününden itibaren devam edeceğini ifade etti. Pandemi sürecinin toplum psikolojisini olumsuz yönde etkilediğini belirttiği konuşmasında İlçe Kaymakamı Suat SEYİTOĞLU yüz yüze eğitimlerin yeni sınıfların açılmasıyla devam edecek olmasının herkesi memnun ettiğini söyledi. Bu süreçte özellikle eğitimcilere, sınıf öğretmenlerine ve ailelere büyük görevler düştüğünün altını çizen İlçe Kaymakamı Suat SEYİTOĞLU; hijyen eğitimi, öğrencilerin yanlarında antiseptik bir ürün bulundurmaları, öğrenci servislerinin dezenfeksiyonu ve servis görevlilerinin hijyen hassasiyetleri gibi konulara değindi. Yenişehir Belediye Başkanı Davut AYDIN’a okullara yapılan destekler ve hijyen çalışmaları konusunda teşekkür eden Yenişehir Kaymakamı Suat SEYİTOĞLU şuana kadar okullara gerçekleştirdiği ziyarette etkili önlemlerin alındığını belirterek 2020-2021 Eğitim Öğretim Yılının hayırlı olması temennisinde bulundu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Başkan Aydın’dan eğitim tedbirlerine tam destek
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.