Başkan Aydın’dan özür diledi

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bursa’nın Yenişehir İlçesine bağlı Kirazlıyayla köyünde özel bir şirketin elektrik işlerinin Belediye Başkanı Davut Aydın tarafından akrabasına verildiğini basın kuruluşlarına açıklayan vatandaş işin aslını öğrenince Başkan Aydın’dan özür diledi.

Belediye Başkanı Davut Aydın’ı makamında ziyaret eden Yenişehir’e bağlı Kirazlıyayla köyünde yaşayan Recep Sarı, “ Köydeki yaşlı bayanlar köyümüzde iş yapan elektrik şirketinin Belediye Başkanı Davut Aydın’ın köyü olan Beypınar’dan olduğunu söylediler. Başkanın abisinin ya da amcasının oğlu oldukları söyleyince bende köye televizyon ekibi gelince köydekilerin doğruluğuna inanarak o şekilde röportaj verdim. Bunu da 6-7 tane yaşlı teyze söylemişti. Onun arkasından köyde yaygara koptu. Belediye Başkanı ihaleyi yandaş tarafa vermiş diye konuştum. Sonradan Belediye Başkanın tanıdığının olmadığını öğrendim. Kendisini telefonla da arayarak ve ziyaret ederek işin aslını öğrenince kendisinden özür diledim” dedi.

Konuyla ilgili açıklama yapan Yenişehir Belediye Başkanı Davut Aydın, “ Bende akşam bazı internet sitelerinde hakkımızda iftira atılan bir açıklama yapılmış. Bu açıklamayı Kirazlıyayla mahallemizden Recep Sarı arkadaşımız yapmış. Talihsiz bir açıklama olmuş kendisiyle görüştük gerek telefonla gerekse bizleri ziyarete gelerek özür diledi. Kendisine de ifade ettim o firma ile ne benim ne 1,2 ci derecede yakınlarımın bırakın iş yapmayı sülalemden bir kimsenin çalışmadığını belirttim. Hakkımızda çıkan yalan iftira karalama olayını tekzip ediyoruz. İhaleyi alan firmanın ismini de açıklamakta sıkıntı yok. Kirazlıyayla mahallesindeki elektrik işini alan RSA isimli bir şirkettir. Firmanın değil benimle Yenişehir’le ve ilçedeki elektrikçilerle bir alakası yok. Bizim boş işlerle uğraşacak vaktimiz yok. Tabi bunu Recep Sarı arkadaşımıza da söyletenler vardır” diye konuştu.

 

 

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Başkan Aydın’dan özür diledi
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.