Bebka Projesi Onaylandı

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bursa'da Meslek Liseleri tarafından hazırlanan 16 projeye ek finansman dâhil 12 milyon 51 bin 166 TL donatım desteği sağlanacak. Bursa'dan, Mesleki Eğitimini Geliştirilmesi Programı çerçevesinde projesi desteklenecek

Mesleki ve Teknik Anadolu Liselerinin ismi şöyle oldu:

Yenişehir Osmangazi MTAL, Fatih MTAL, Hamidiye MTAL, TSO Gürsu MTAL, Hacı Sevim Yıldız-2 MTAL, Atatürk MTAL, Öztimurlar MTAL, Tophane MTAL, Ovaakça Şarık Tara MTAL, Karacabey MTAL, BTSO Hayri Terzioğlu MTAL, Hüseyin Özdilek MTAL, Gemlik MTAL, Mimar Sinan MTAL, Yıldırım Beyazıt İMKB MTAL ve Necatibey MTAL.

Yenişehir Osmangazi MTAL’nin proje ortaklarından Yenişehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Orhan Torun, Haziran ayında yapılan başvurularla biz de Yenişehir Osmangazi MTAL için bir proje hazırladık. Biz TSO olarak projenin ortağıyız. 440 bin TL’lik projenin yüzde 10’luk kısmını biz karşılayacağız. Bu okulumuzun elektrik ve elektronik laboratuarları bu proje sayesinde daha donanımlı hale gelecek. Laboratuarlar Endüstri 4-0 uygulamasına geçecek. Eğitim standardı yükselecek. 2 yıllık bu projenin tamamlanmasının ardından bu okulumuzdan mezun olan öğrenciler aranan eleman olacaklar. Bu da ilçemiz açısından son derece yararlı’ dedi.

Yenişehir Osmangazi MTAL’nde şu an 250 öğrenci eğitim görüyor.

 

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bebka Projesi Onaylandı
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.