CHP Yenişehir Danışma Kurulu Toplandı

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhuriyet Halk Partisi Yenişehir İlçe Başkanlığı, Geçen Hafta Parti Lokalinde Genişletilmiş İlçe Danışma Kurulu Toplantısı Düzenledi.

Toplantının açılış konuşmasını yapan İlçe Başkanı Nejdet Sert, toplantının amacını anlatırken “2019 Çalışma programının son toplantısında bu akşam üyelerimizle birlikteyiz. Daha önce gerçekleştirdiğimiz, asıl ve yedek yönetim kurulu toplantımız, sonrasında ise delegelerle yaptığımız toplantılarımdan sonra bu akşam siz değerli üyelerimizle birlikteyiz. Tüm üyelerimizin, önerileri bizler için çok kıymetli. Bu nedenle ben tüm arkadaşlarımızın söz alarak öneri ve değerlendirmelerini paylaşmalarını istiyorum” dedi.

Divan heyetinin oluşturulması, saygı duruşu ve İstiklal marşımızın okunmasıyla süren toplantıya, İl Başkanı Hüseyin Akkuş ve il yönetim kurulu üyeleri, Milletvekili Nurhayat Altaca Kayışoğlu, önceki dönem il başkanı Şadi Özdemir ve partililer katıldı

İlçe Danışma Kurulu’nun divan başkanlığı görevini; İlçe Başkanı Nejdet Sert yaparken kâtip üyeliklerini ise Hediye Çavdar ve Kamil Öz yaptı.

Toplantıda konuşan önceki dönem İl Başkanı Şadi Özdemir, İl Başkanı Hüseyin Akkuş ve CHP Bursa Milletvekili Nurhayat Altaca Kayışoğlu, genel ve yerelde yapılması gerekenlerle ilgili üyeleri bilgilendirdi. Konuşmacılar, İlerleyen günlerde 2019 seçimleri için genel merkezimizin belirlediği eğitim takviminin başlayacağını, önümüzdeki aylar içerisinde 2019 genel ve yerel seçim çalışmalarının artacağını söyledi. Toplantıda söz alan çok sayıda parti üyesi de soru sorup önerilerini dile getirdiler

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
CHP Yenişehir Danışma Kurulu Toplandı
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.