CHP’de Hüzünlü Bayramlaşma

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhuriyet Halk Partisi Bursa İl Başkanlığı'nın bayramlaşma programı, gelenekselleştiği üzere Bayramın ikinci günü Kültürpark Özgen'de çok yoğun katılımla gerçekleşti. Bayramlaşma töreninde 22 ve 23'ncü Dönem CHP Bursa Milletvekili Kemal Demirel'in vefatının hüznü yaşandı. Tüm konuşmacılar Demirel'i saygı ve sevgi ile anarken, programa konuk olan İYİ Parti Meclis Grup Başkanı Prof. Dr. İsmail Tatlıoğlu da Balat'taki demiryolu ana istasyonuna Kemal Demirel'in adının verilmesini önerdi.

Bayramlaşmaya CHP Genel Başkan Yardımcısı Lale Karabıyık, Bursa Milletvekilleri Nurhayat Altaca Kayışoğlu, Orhan Sarıbal, Erkan Aydın, Yüksel Özkan ile Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, Büyükşehir Başkan Adayı Mustafa Bozbey, ilçe başkanları, İl Kadın Kolları Başkanı Aysel Okumuş, Gençlik Kolları ve partililer katıldı. İYİ Parti Meclis Grup Başkanı Prof. Dr. İsmail Tatlıoğlu ve İl Başkanı Selçuk Türkoğlu da CHP'nin bayramlaşma töreninde hazır bulundu.

Karaca: "Kemal Demirel, Bursa'daki 1 Numaralı Üyemizdi"

CHP Bursa İl Başkanı İsmet Karaca, uzun bir pandemi döneminden sonraki ilk bayramlaşmada buluştuklarını hatırlatarak, "Maalesef güne çok üzücü bir haberle başladık, hepinizin tanıdığı, ömrünü CHP saflarında çalışmaya adamış Kemal Kemirel ağabeyimizi kaybetmenin acısını yaşıyoruz" dedi. Bursa'ya geldiği günden buyana Demirel'i tanığının altını çizen Karaca, "Hiçbir zaman CHP çizgisinden ayrılmadı. 1992 yılında Altıparmak'taki il binamızı tutmuştuk. Kemal Demirel üye defterlerini getirdi, kırmızı kaplı. Üniversite öğrencisiydim o zaman, senin yazın güzeldir dedi, üyeleri yazalım. CHP açıldıktan sonra Bursa'daki 1 numaralı üyemizdi, onu üye defterine 1 numaralı üyemiz olarak ben yazmıştım. Tüm camiamıza başsağlığı diliyorum" şeklinde konuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
CHP’de Hüzünlü Bayramlaşma
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.