CHP’den İyi Parti Ve SP’ye İmza Desteği

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yenişehir CHP İlçe Başkanı Nejdet Sert, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Partililer, geçen hafta Yenişehir İlçe Seçim Müdürlüğü’ne gelerek, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’na imza desteğinde bulundular.

Yenişehir İlçe Seçim Müdürlüğü’nün önünde bir araya gelen CHP Yenişehir İlçe Başkanı Nejdet Sert, İYİ Parti İlçe Başkanı Nihat Doğan ve Saadet Partisi İlçe Başkanı Adem Beyazıt, 24 Haziran seçimlerinin Türkiye için yeni bir başlangıç olacağını belirttiler.

   24 Haziran seçimlerinde birlikte hareket ettikleri İYİ Parti ve SP’ye imza desteği sağlamak için geldiklerini belirten CHP İlçe Başkanı Nejdet Sert, ‘CHP olarak ciddi bir demokrasi sınavı verdik ve bu sınavdan başarı ile çıktık. 24 Haziran seçimlerinde ittifak yaptığımız İYİ Parti ve Saadet Partisi ile gerçekten çok iyi ilişkilerimiz var. Türkiye’nin bu birlikteliğe ihtiyacı vardı. Bu tablo insanımızın yıllardan beri görmek istediği bir tabloydu. Söz konusu Türkiye olunca siyasi görüş bir kenara bırakılabiliyor. İnşallah 24 Haziran’da Türkiye yeni bir güne uyanacak’ dedi.

Türkiye genelinde olduğu gibi Yenişehir’de de düzenlenen imza kampanyasına destek olmak için geldiklerini belirten Sert, ‘Yapılması gereken ne varsa biz yapıyoruz. İnşallah bu inanç ve birliktelik Türkiye’nin ufkunu açacaktır’ dedi.

CHP’liler daha sonra İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’na imza atarak desteklerini gösterdiler.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
CHP’den İyi Parti Ve SP’ye İmza Desteği
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.