CHP’li Kadınlar Kahvaltıda Buluştu

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP Yenişehir Kadın Kollarının düzenlediği kahvaltı, Öncü Sitesi tesislerinde yapıldı. Kahvaltıya CHP Bursa Milletvekilleri NurhayatAltaca Kayışoğlu, Erkan Aydın, CHP Bursa Kadın Kolları Başkanı Vildan Özkula, CHP İlçe Başkanı Necdet Sert, diğer ilçelerin kadın kolları başkanları ve Yenişehirli bayanlar katıldı.

  İlçe Başkanı Nejdet Sert, burada yaptığı konuşmada, 2019 yılında yapılacak olan seçimlerin önemine değindi ve  “Burada bulunan herkes bunun farkında. Tüm parti tabanımız ve partimize oy veren, vermeyen tüm yurtseverler de farkında. Bizler, yönetim kurulumuz, Kadın ve gençlik kollarımız, delegelerimiz ve parti üyelerimiz ile birlikte aynı duyarlılıkla durumu lehimize çevirmenin mücadelesini veriyoruz.

Bu mücadele giderek hız kazanacak. Parti tabanımızın bütünüyle harekete geçmesinin ardından, partimizi oy veren tüm seçmenlerimize, sonrasında ise parlamenter sistemden yana tüm yurttaşlarımıza ulaşacak ve her birini bizim kadar duyarlı hale getirmek için çaba içinde olacağız.

Kazanmak zorunda olduğumuzu biliyoruz. Sadece partimiz için değil ülkemiz için kazanmak zorundayız. Bu noktada tek bir şeye ihtiyacımız var, Çalışkan olmak.

Önce her birimiz teker teker bu mücadelenin kazanılacağına inanacak, hemen sonrasında da tüm inananlarla birlikte gecemizi gündüzümüze katarak, planlı bir çalışma sürdüreceğiz.

İstisnasız olarak herkese ihtiyacımız var. Herkesin bu mücadeleye katkısını sağlamak zorundayız. Bu mücadelenin dışında kalmak, 2019 seçimlerinin önemini anlamamak anlamına gelir.

Hepimiz biliyoruz ki 2019 köprüden önceki son çıkıştır ve bizler bunun farkında olarak, her gün daha da çoğalarak bunu başaracağız.

Bugün burada bulunan kalabalık böyle bir inancın sonucudur. Bu kalabalık, büyük kitlelerle buluşacak ve bizler hem kendimiz ve çocuklarımız, hem de ülkemiz için 2019’dan galip çıkacağız.” Dedi.

CHP Bursa Milletvekili Nurhayat Altaca Kayışoğlu ile CHP Bursa Milletvekili Erkan Aydın, yaptıkları konuşmalarda ülke gündemini değerlendirdiler ve 2019 seçimlerinin önemine dikkat çektiler. 2019 seçimleri için çok çalışılması gerektiğini belirten vekiller, sandıklara sahip çıkmanın ülkeye sahip çıkmak kadar önemli olduğunu belirttiler.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
CHP’li Kadınlar Kahvaltıda Buluştu
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.