CHP’li Vekil: Garip Gurebanın Hakkını Yedirmeyiz

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP Bursa Milletvekili Nurhayat Altaca Kayışoğlu, Bursa hızlı tren projesinde çalışan ve 2 aydır ücretlerini alamadıklarını ifade eden 300 işçinin durumu ile Bursa’da 4 tuvalete 1 milyonun üzerinde harcama yapılmasını Meclis’e taşıdı.

CHP Bursa Milletvekili Nurhayat Altaca Kayışoğlu’nun Konuyla İlgili Açıklaması Şöyle:

Bursa hızlı tren projesinde çalışan yaklaşık 300 işçi iki aydır ücretlerini alamadıklarını söylüyor. Yılan hikâyesine dönen Bursa hızlı treni için ayrılan ödeneği yanlış projelerle çöpe atanlar işçilerin emeğinin karşılığını vermeyerek şimdi de işçileri mağdur ediyorlar.

2012'den beri Godot'yu bekler gibi hızlı treni bekleyen Bursalılar zaten bu tren projesiyle ilgili her anlamda fazlasıyla mağdur oldular. Bari işçileri mağdur etmeyin, alınlarındaki ter kurumadan emeklerinin karşılığını ödeyin diyorum Bursalılar adına.

Bursa'da 4 tuvalete 1 milyon liranın üzerinde harcama yapılmış. Sayıştay raporlarında, Teknik Üniversite'nin adı olan ama kendisi olmayan bölümleri için yine 1 milyon liranın üzerinde harcama yapılmış. Bursalılar olarak şehrimize daha fazla fakülte açılmasını elbette isteriz, fakat olmayan bir yere yapılan bu ödemelerle ilgili garip gurebanın hakkını da kimseye yedirmeyiz. O yüzden, bunları kim ödemiş, neden ödemiş, nereye ödemiş, ödemeleri yapanlar hakkında işlem yapılmış mı, bilmek istiyoruz.

 

 

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
CHP’li Vekil: Garip Gurebanın Hakkını Yedirmeyiz
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.