CHP’nin Ziyaretleri Sürüyor

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP Yenişehir İlçe Başkanı Nejdet Sert ve yönetim kurulu üyelerinin ziyaretleri geçen haftada da devam etti.

Önceki hafta Yenişehir Yardımseverler Derneği ile Yenişehir Atatürkçü Düşünce Derneğini ziyaret eden ekip, geçen hafta, Yenişehir Zihinsel ve bedensel engelliler derneği, Cumhuriyetçi Kadınlar Derneği Yenişehir Şubesini,, Destek Eğitim Merkezi ile Ayyıldız özel eğitim ve rehabilitasyon merkezini ziyaret etti.

Konuyla ilgili konuşan Sert, Yenişehir Zihinsel Ve Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Yurdanur Ülker ve önceki dönem başkanı Harun Sak ile görüştüklerini,  engellilerimizin sorunları hakkında ve çözüm noktasında neler yapılabileceği hakkında sohbet ettikleri söyledi.

İkinci olarak Yenişehir Cumhuriyet Kadınları Derneği’ni ziyaret eden Sert, görüşmeyi yararlı bulduğunu söyledi ve “Cumhuriyet Kadınları Derneği Serpil Kayar ve yönetimini ziyaret ederek Yenişehir ve Türkiye gündeminde değerlendirmelerde bulunduk. Her iki derneğimizde misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ederim.” Dedi.

CHP İlçe Başkanı Nejdet Sert’in sonraki adresleri ise Destek Eğitim Merkezi ile Ayyıldız özel eğitim ve rehabilitasyon merkezi olda. Her iki merkezde yapılan konuşmalarda, çocuklarla ilgili sorunlar ve çözüm noktasında neler yapılabileceği ko6nu üzerinde duruldu. Sert, Ayyıldız özel eğitim ve rehabilitasyon merkezini ziyaretinden sonra “özel çocuklarımızın sıkıntıları ve çözüm yolları hakkında değerli eğitimcilerimiz ile sohbet ettik.” Dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
CHP’nin Ziyaretleri Sürüyor
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.