CKD 3. Genel Kurulunu Yaptı

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhuriyet Kadınları Derneği Yenişehir Şubesi’nin 3.Olağan Genel Kurulu geçen hafta dernek lokalinde yapıldı. Yeniden dernek başkanı seçilen Serpil Kayar, 6 yılı geride bıraktıklarını belirtti ve kuruluş amaçlarını özetledi.

Derneğimizin kuruluş amacı ''Ulusal Kurtuluş Savaşı ve Cumhuriyet Devrimleri ile kazanılmış olan ekonomik ve siyasal bağımsızlığın, özgürlük demokrasi ve aydınlanmanın korunması, savunulması, ülke ve halk yararına geliştirilmesi için çalışır'''.diyen Kayar, kendilerinin bu amaç doğrultusunda severek, büyük bir coşkuyla başladıkları çalışmalarına 6 yıldır sürdürdüklerini ve yine bir genel kurulla devam kararı aldıkların söyledi.

Dernek yönetim kurulu birkaç değişiklik dışında bir değişiklik olmadığını belirten Kayar, çalışmalarını daha da yoğun olarak sürdürecekleri sözünü verirken sözlerini “.Kadınlar olarak, çocuklar olarak bırakın rahat huzurlu olmayı, günlük aktivitelerimizi gerçekleştirmede zorlandığımız bir dönem yaşıyoruz. Haklarımıza sahip çıkıp gelişmek varken, mevcut olan haklarımızın da hızla elimizden alındığını görüyoruz. Bunun sebebi elbette Cumhuriyete ve Atatürk İlkelerine karşı artarak verilen tavizler ve duyarsızlıklar yanında  yurttaş olarak, yaşamın tüm yükünü sırtlanan kadınlar olarak haklarımızın, bize verilen eşsiz değerin, farkında olmayarak, sahip çıkamadığımız olduğunu üzülerek görüyoruz. Bizler sorumluluk sahibi, cumhuriyetin ve devrimlerin kadına kazandırdıklarının bilincinde olan tüm kadınlarımızı bizimle çalışmaya bekliyoruz.” Şeklinde sürdürdü.

Yapılan seçimin ardından yönetim kurulu şu isimlerden oluştu:

Yönetim Kurulu:  Serpil Kayar, Beyhan Erdemli, Hamiyet Ersoy, Pervin Ana, Nurşen Gündoğdu

Denetleme Kurulu: Oya Ana, Hülya Oğru, Sedef Güleç                                                       

Delegeler: Serpil Kayar, Beyhan Erdemli, Pervin Ana             

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
CKD 3. Genel Kurulunu Yaptı
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.