Coşkulu 30 Ağustos Gecesi

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yenigün Mahallesi Muhtarı Mehmet Özkemer’in düzenlediği 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlama programı coşkulu geçti.

   Sanatçılar Cem Taşkıner ve Özgür Şahin’ın katıldığı TOKİ Çay Bahçesinde düzenlenen geceye Yenişehir Kaymakamı Suat Seyitoğlu, Belediye Başkanı Süleyman Çelik ve çok sayıda vatandaş katıldı.

   Gecede konuşan Yenigün Mahallesi muhtarı Mehmet Özkemer, Ağustos ayının Türk tarihi incelendiğinde büyük zaferlerle dolu olduğunu belirterek, ’26 Ağustos 1071 Anadolu’nun kapılarını Türk Milletine açan büyük Selçuklu Sultanı Alparslan’ın Malazgirt Zaferini ve yine bu topraklarda sonsuza dek yaşayacağı Türkiye Cumhuriyeti’nin kurulmasına sebep oluşturan 26 Ağustos gecesi Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün başlattığı Başkomutanlık Meydan Muharebesi Türk ve Dünya tarihi bakımından benzeri bulunmayan zaferlerle doludur. Bu gün Başkomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve Türk milletinin bir bütün olarak Büyük taarruz (Başkomutanlık Meydan Muharebesi’ni) kazandığımız ve topraklarımızın düşman işgalinden kurtulduğu gündür. Bugün Türk milletinin dünyanın en güçlü devletlerine karşı bir bütün halinde gerçekleştirdiği ve büyük bir zaferle sonuçlandırarak bütün dünyaya önemli bir mesaj verdiği gündür. Bu gün 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın yıl dönümü. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve vatan için gözünü kırpmadan canını veren şehitlerimizi saygı ve minnetle anıyoruz’ dedi.

   Etkinlikte daha sonra Sanatçılar Cem Taşkıner ve Özgür Şahin’ izleyenlere unutamayacakları bir gece yaşattılar. Haber: Harun Sak

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Coşkulu 30 Ağustos Gecesi
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.