Delege Seçimleri Yapıldı

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yenişehir Ziraat Odası’nın Şubat ayında yapılacak olan genel kurul öncesi delege seçimleri tamamlandı.

   Yenişehir Ziraat Odası Başkanı Sadi Aktaş, 71 mahallede 14.500 üye arasında 75 delegenin seçildiğini belirterek, ‘Delege seçimleri kongrenin ilk ayağını oluşturuyor. Şimdi Ziraat Odası meclisimiz kongre kararı alacak ve yasa gereği 1 Şubat ile 28 Şubat tarihleri arasında bir gün kongremiz yapılacak. Yeni seçilen delege arkadaşlarımıza hayırlı olsun. El birliği ile ilçemiz tarımını kalkındırmak için çabalayacağız’ dedi.

   Yenişehir Ziraat Odası’nın trendini yükselttiklerini belirten Sadi Aktaş, ‘Görev yaptığımız süre içinde hiçbir kişi, ayrımı yapmadan elimizden geldiğindi ilçemiz çiftçisinin her türlü sorunu ile ilgilendik. Bütün çiftçilerimiz odamızdan en güzel hizmeti aldılar. Çok hizmetler yaptık ve yine yapmaya devam edeceğiz. İnşallah şu an inşaatı devam eden hizmet binamızı tamamlamak ve yarım kalan hizmetlerimizi bitirmek için yeniden delegemizden güvenoyu isteyeceğiz. Çok kötü durumda aldığımız odamızı zirveye taşıdık. İnşallah daha da yukarılara taşımak için mücadele edeceğiz’ dedi.

   Yenişehir’in önemli bir tarım şehri olduğunu da sözlerine ekleyen Sadi Aktaş, ‘Tarım kesimini kalkındırırsak ilçemiz kalkınır. Bunu biliyoruz. Bu nedenle önümüzdeki dönem özellikle ürettiğimiz ürünlerin pazarlanması konusuna ağırlık vereceğiz. Biliyoruz ki ilçemiz geleceği tarım sayesinde şekillenecektir. İlçemiz esnafının yüzü tarım kesimi para kazanırsa gülüyor. Biz gülersek herkes güler, Yenişehir güler. Bu nedenle el birliği ile kongreden güçlenerek çıkıp ilçemiz üreticisinin yüzünü güldüreceğiz’ diye konuştu.

   Ziraat Odası Başkanı Sadi Aktaş, eski delegelere teşekkür ederek yeni seçilen delegelere de hayırlı olsun temennisinde bulundu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Delege Seçimleri Yapıldı
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.