Esnafın Sorunlarını Konuştular

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yenişehir Belediye Başkanı Süleyman Çelik, esnaf temsilcilerini ziyaret ederek esnafın sorunlarını dinliyor.

Önceki gün Yenişehir Muhtelif Esnaf ve Sanatkarlar Odası ile Esnaf Kefalet Kooperatiflerini ziyaret eden Başkan Çelik, Oda ve Kooperatif Başkanı Fahrettin Bilgit ve yöneticileri ile sorunları konuştu.

   Yenişehir’de yapılacak hizmetleri esnafla paylaştığını belirten Belediye Başkanı Süleyman Çelik, ‘İstişareye önem veriyoruz. Biliyoruz ki istişare yapan yanılmaz. Uzun zamandan beri esnaf temsilcilerimizi ziyaret edip uzun uzun sohbet etmek istiyorduk. Ancak seçim çalışmaları buna fırsat vermemişti. Şimdi geç kaldığını düşündüğümüz bu ziyaretlerimizi gerçekleştiriyoruz. Yenişehir Muhtelif Esnaflar Odamız ve Esnaf Kefalet Kooperatifimiz ilçemiz için iki önemli kurum. İlçemiz esnafına ciddi anlamda hizmet ediyor. Başkanları Fahrettin Bilgit, aynı zamanda BESOB Başkan yardımcısı kendisi ile gurur duyuyoruz’ dedi.

   Yenişehir’de çarşı içinde yapılan düzenlemeler ile ilgili de konuşan Başkan Çelik, ‘Geç kaldı, esnafımız sıkıntı çekiyor bunu biliyoruz. Ancak bittiğinde ilçemize yakışır bir yer olacak. Esnafımızdan biraz daha sabır bekliyoruz’ dedi.

   Yenişehir Muhtelif Esnaflar Odası ve Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Fahrettin Bilgit’de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ‘Başkanımız halkın içinden hiç kopmayan bir başkan. Sık sık da esnafımızı ziyaret ediyor. Bu gün de sağ olsunlar bizleri ziyaret etti. Kendisine teşekkür ediyorum. Gerçekten istişare kültürü çok önemli. Belediye Başkanımız da esnaf için bir çalışma yapacağı zaman bizleri bilgilendiriyor. Yenişehir’de esnafımız sıkıntılı bunları paylaştık kendisi ile. Neler yapılabileceği konusunda fikir alış verişinde bulunduk. Bundan sonra sık sık bu ziyaretleri gerçekleştireceğiz’ dedi.  Haber: Harun Sak

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Esnafın Sorunlarını Konuştular
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.