Haftanın 5 günü otopark olarak hizmet verecek

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yapım çalışmaları tamamlanan Yenişehir Kapalı Pazar Yeri'nde pazarcı esnafı geçen hafta tezgâh açtılar. Pazar yerinde incelemenin ardından pazarcı esnafı ve vatandaşlarla görüşüp çorba ikramında bulunan Başkan Aydın, Pazaryerinin haftanın 5 günü otopark olarak hizmet vereceğini duyurdu.

Pazar yerinin hizmete girmesiyle ortaya çıkan bazı eksiklerin giderileceğini duyuran ve Pazar yerinin haftanın 5 günü otopark olarak hizmet vereceğini belirten Başkan Aydın, yaptığı açıklamada, “Kapalı Pazar Alanı halkımızın hizmetine sunduk. Pazartesi ve Salı Günleri hariç diğer günlerde otopark kullanımına açıktır. Şehir içinde oluşan yoğun trafiği azaltmak adına araçlarımızı kapalı otoparka park edebilirsiniz. Ayrıca pazarımızda belirlenen aksaklıkları gidermek adına hızlıca çalışmalara başladık. Yaşanan aksaklıkları bizlere bildirmenizi rica ederim.” Diye konuştu.

Pazarcı esnafı geçen hafta Salı günü sabahın erken saatlerinde pazar yerine gelerek sergilerini kurdu. Belediye Başkanı Davut Aydın, Emniyet Müdürü İbrahim Özdemir, Bursa Esnaf Odaları Birliği (BOSEB) Başkanı Fahrettin Bilgit, AK Parti İlçe Başkanı Fikret Hatipoğlu, MHP İlçe Başkan Yardımcısı Esin Zengin ve belediye personeli inceleme yaptılar.

Belediye Başkanı Davut Aydın, "Yenişehir Kapalı Pazar Alanı halkımızın hizmetine açıldı. İlçemize, esnaflarımıza ve hemşerilerimize hayırlı olsun. Cenab-ı Allah hayırlı kazançlar nasip etsin" dedi.

Çayır Mahallesi’nde toplam 7 bin 400 metrekare alan üzerine inşa edilen projenin 6 bin 200 metrekare alanlı zemin katında, pazar alanı, zabıta noktası ve bir dükkân bulunuyor. Zemin kat ayrıca, 154 araç kapasiteli otopark olarak da ilçe halkına hizmet verecek. Projenin birinci katında ise düğün salonu ve idari birimler yer alıyor.

 

 

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Haftanın 5 günü otopark olarak hizmet verecek
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.