Halı Saha Futbol Turnuvası Sona Erdi

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yenişehir Belediyesi İşletme Müdürlüğü tarafından düzenlenen Halı Saha Futbol Turnuvası şampiyonu 10 Şubat 2020 Pazartesi akşamı oynanan final müsabakalarıyla belirlendi.

Yenişehir Belediyesi Gençlik ve Spor Merkezinde düzenlenen ve 23 takımın katıldığı Halı Saha Futbol Turnuvanın şampiyonu Fine Food oldu. Turnuvanın ikincisi Korusu, üçüncüsü Yolörenspor ve dördüncüsü ise Menteşe Kooperatifi oldu.

Turnuvanın son akşamı yapılan müsabakalara Kaymakam Suat Seyitoğlu, Belediye Başkanı Davut Aydın, Belediye Başkan Yardımcıları, İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Ayaz, daire amirleri ve sporseverler katıldı.

Halı Saha Futbol Turnuvasında dereceye giren takımlara protokol üyeleri tarafından kupaları takdim edilirken, turnuva birincisine 4000 TL, ikincisine 3000 TL, üçüncüsüne 2000 TL ve dördüncüsüne 1000 TL para ödülleri de verildi.

Başkan Davut Aydın, turnuvanın ödül töreninde yaptığı konuşmasında şu sözlere yer verdi; “Yenişehir Belediyesi Halı Saha Futbol Turnuvasının Şampiyonu Fine Food oldu. İstenilen amaca ulaşılan, birlik, beraberlik ve kardeşliğin sahaya en güzel şekilde yansıdığı turnuvamızda şampiyon olan takımlarımıza kupa ve ödüllerini takdim ettik. Bu turnuvada kazan spor ve kardeşlik olmuştur. Turnuvanın şampiyonalarına ödül ve kupalarını takdim eden İlçe Kaymakamımıza, İlçe Emniyet Müdürümüze, İlçe Milli Eğitim Müdürümüze, Başkan Yardımcılarımıza, Birim Müdürlerimize, Turnuvanın yönetimini sağlayan hakemlerimize, emeği geçen herkese ve katılan tüm sporcularımıza teşekkür ediyorum.”

Turnuvanın sonunda müsabakaları yöneten hakemlere teşekkür plaketi verilmesinin ardından hatıra fotoğrafı çektirildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Halı Saha Futbol Turnuvası Sona Erdi
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.