Halk eğitim etkinlikleri göz doldurdu

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hayat Boyu Öğrenme Haftası kutlama etkinlikleri kapsamında Yenişehir Halk Eğitimi Merkezi tarafından düzenlenen bir dizi etkinlik göz doldurdu.

Etkinlik programı, öğretmenler tarafından hazırlanan 2 farklı oyunun sergilenmesiyle başladı. İlk gün sergilenen ‘Kadın Sığınağı’ adlı oyunda 8 öğretmen ve bir veli rol aldı. Aysun Hatipoğlu’nun yönettiği oyun salonu dolduran seyirciden tam not aldı.

2. gün aynı sahnede bir başka öğretmen grubu, bir başka oyunla çıktılar seyirci karşısına. İlyas Sarı yönetiminde sergilenen ‘Kanaviçe Oyunu’ adlı oyun da geniş bir katılım ve seyirci desteği ile sergilendi.

Halk Eğitim Müdürü Hüsnü Kemal Yılmaz, her iki oyunun kadrosunun geçen yıl kasım ayında kurulduğunu ve hazırlıkların o tarihten bu yana kesintisiz devam ettiğini belirtti. Yenişehir’de sosyal ve kültürel çalışmaların ve özellikle tiyatro çalışmalarının önemine dikkat çeken Yılmaz, gösterilen ilgiden duydukları memnuniyetini dile getirdi.

Hayat boyu öğrenme etkinlikleri kapsamında hazırlanan programın sonraki bölümünde açılış töreni yapıldı. Şehit Ömer Halisdemir Kültür Merkezi’nde yoğun bir katılımla gerçekleştirilen törenden sonra Halk Eğitim binasında sergi açılışı yapıldı.
Etkinlik programı 6-7 Haziran günü Demokrasi Meydanı’nda yapılacak hüsnü hat ve resim sergisiyle devam edecek. Etkinlik programı 7 Haziran günü Belediye Meydanı’nda yapılacak müzik şöleni ile tamamlanacak.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Halk eğitim etkinlikleri göz doldurdu
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.