Hasta Kabulüne Başladı

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yenişehir Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, 16 Mart 2018 Cuma günü düzenlenen bir törenle ilk hasta kabulüne başladı.

Törene, Yenişehir Kaymakamı Suat SEYİTOĞLU, AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin ŞAHİN, Yenişehir Garnizon Komutanı Albay Hakan CİRİT, Belediye Başkanımız Süleyman ÇELİK, AK Parti İlçe Başkanı Adnan KAMIL, İlçe Jandarma Komutanı Ütğm. Burak DURAL, İlçe Emniyet Müdürü Bülent ALBAYRAK, STK Başkan ve Yöneticileri, Muhtarlar, ilçe protokolü, basın mensupları ve vatandaşlar katıldı.

Koyunhisar Muhtarı rahmetli Sadullah Ergül’ün Anısına Oğlu Ahmet Ergül ve Yenişehir Belediyesinin katkılarıyla yapımı tamamlanan Yenişehir Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi hasta kabul töreninde konuşan Belediye Başkanı Süleyman Çelik, böyle önemli bir hizmetin ilçemize kazandırılmasında önemli katkıları bulunan başta Koyunhisar Muhtarı rahmetli Sadullah Ergül’ün Anısına Oğlu Ahmet Ergül’e ve emeği geçen herkese teşekkür ederek hayırlı olması temennisinde bulundu.

Yenişehir Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi hasta kabul töreninde birer konuşma yapan AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin ve İlçe Kaymakamı Suat Seyitoğlu ise bu hizmetin ilçemize hayırlar getirmesi temennisinde bulundular.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Hasta Kabulüne Başladı
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.