Hisarcıklıoğlu Açılış İçin Geldi

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

2017 yılında Yenişehir Gündoğan Mahallesi Beyazoğlu Sokak’ta yapımına başlanan ‘Yenişehir Ticaret Borsası Hizmet Binası’ tamamlanarak hizmete açıldı.

Bir dizi açılış ve etkinlik için Yenişehir’e gelen TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu ilk olarak Yenişehir Ticaret Borsası Hizmet Binası’nın açılışını gerçekleştirdi ve Yenişehir’e yeni yapılacak olan sanayi sitesi içine okul yapma sözü verdi. 

Hizmet binasının açılışı, düzenlenen törenle gerçekleşirken, açılış törenine, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu, Yenişehir protokolü, Yenişehir’de faaliyet gösteren Siyasi partilerin başkan ve yöneticileri, gerek Yenişehir’de gerekse çevre ilçelerde faaliyet gösteren, bazı Oda, kooperatif ve derneklerin yöneticileri ile çok sayıda davetli ve misafir katıldı.

 Açılış kurdelesini Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı RifatHisarcıklıoğlu, Yenişehir Kaymakamı Suat Seyitoğlu ve Ticaret Borsası Başkanı Saim Bolaca birlikte kestiler.

Açılışın ardından hizmet binasını gezen TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Borsa Başkanı Saim Bolaca’ya hayırlı olsun dileklerini iletti.

Borsanın yeni hizmet binasında, çok amaçlı toplantı salonu, yönetim kurulu ve meclis başkanlıkları odaları, sicil ve kayıt bölümleri bulunuyor.

YTSO Yenişehir’in En’leri Ödül Töreninde Okul Sözü Aldı

Hisarcıklıoğlu daha sonra Yenişehir Belediyesi Şehit Astsubay Ömer Halisdemir Kültür Merkezinde Yenişehir TSO’nun düzenlediği Yenişehir’in EN’leri ödül törenine katıldı.

   Buradaki törende konuşan Yenişehir TSO Başkanı Orhan Torun, Yenişehir TSO’nun yaptığı çalışmalarla ilgili bilgi verdi.

Orhan Torun, ‘Yenişehir’e yeni yapılacak olan sanayi sitesinin içine yapmayı düşündüğümüz okulun yapımı konusunda Sayın Başkanımız Rıfat Hisarcıklıoğlu’ndan yardım talep ediyorum. Bu okula ciddi anlamda ihtiyacımız var. Bunun yanı sıra yerli otomobil konusunda da bizler buna talibiz desteğinizi bekliyoruz’ dedi.

Daha sonra konuşan Belediye Başkanı Süleyman Çelik ve Yenişehir Kaymakamı Suat Seyitoğlu, Yenişehir ekonomisi ile ilgili bilgi verdiler.

Törende son olarak konuşan TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu’da TOBB olarak çok ciddi çalışmalar gerçekleştirdiklerini belirterek, ‘TOBB ne iş yapıyor diye soranlara hayret ediyorum. TOBB çok işler yapıyor. Göreve geldiğimizden bu yana birçok ilki gerçekleştirdik ve buna devam ediyoruz’ dedi.

Yenişehir TSO ciddi çalışmalar yapıyor. Üyelerine ve Yenişehir halkına ciddi katkıları bulunuyor. Orhan Torun Başkanımız yeni sanayi sitesi okulu için söz istedi. Biz ilk göreve geldiğimizde 81 ile 81 okul sözü vermiştik. Çok şükür bunu gerçekleştirdik. 160 ilçede de oda ve borsa var. Allah ömür verirse göreve de devam edersek önümüzdeki dönem Yenişehir’i bir okul yapmak sözümüz olsun’ dedi.

   Törende son olarak Yenişehir’in En’lerinin ödülleri ve KOSGEB ile ortaklaşa yapılan girişimcilik kurslarına katılan kursiyerlerin belgeleri verildi.

   Belge töreninde girişimcilik kursuna katılan Rahime Şen isimli kursiyer kendi yaptığı köy salçasını ve köy ekmeğini TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu’na hediye etti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Hisarcıklıoğlu Açılış İçin Geldi
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.