İş-Kur’dan Roman Bayanlara Kurs

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İŞKUR- Yenişehir Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü- Romanlar Derneği – Yenişehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde Özel Politikalar kapsamında açılan bayan roman vatandaşlara yönelik Pul Boncuk Dikişleri mesleki eğitim kursu 25 kursiyerle Yenişehir Süleymanpaşa İlkokulunda başladı.

Kursa katılan roman bayanlar günlük 25 TL ücret alırken İŞKUR tarafından genel sağlık sigortaları karşılanıyor.

   Önceki gün İş Kur Şube Müdürü Ahmet Baştürk, kursu ziyaret ederek, çalışmalar hakkında kurs hocası Ebru Sak’tan bilgi aldı.

İş Kur Şube Müdürü Ahmet Baştürk, bayanların heyecanı karşısında mutlu olduklarını belirterek, ‘Kursiyerlerimiz ilgiyle katıldıkları kursta el işçiliğine yönelik kendi yaptıkları ürünleri büyük bir heyecanla bize gösterdiler.  Meslek edinme ve kendi gelirini kazanma becerisini geliştirme amacıyla 25 bayan roman vatandaşımızın katılımıyla açılan kursta kardeşlerimizin hayata tutunmalarının sağlanması temel hedefimizdir. Aynı zamanda da bir sosyal sorumluluk projesi olan kursumuzda roman kardeşlerimizin memnuniyetleri ve çalışma hayatına elde edecekleri becerilerle katılacak olmaları bizim için oldukça önem arz etmektedir. Tüm kursiyerlere ve onların yetişmesinde emeği geçen başta hocamız Ebru Sak hanımefendi olmak üzere Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğüne İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne ve Romanlar Derneği yönetimine katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz. Yenişehir’de Roman vatandaşlarımız için açtığımız ilk kursumuz. İnşallah bundan sonra da değişik branşlarda çeşitli kurslar açmayı hedefliyoruz’ dedi.

   Kursun Nisan ayı sonuna kadar devam edeceği belirtildi. Haber: Harun Sak

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
İş-Kur’dan Roman Bayanlara Kurs
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.