İYİ Parti’de İlçe Başkanı Ali Şıracı

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İYİ Parti'de taşra teşkilatlarında yapılacak revizyon için bütün il başkanları ve yönetimlerinin istifasının istenmesiyle başlayan süreç devam ediyor.

Bir süre önce İYİ Parti Bursa İl Teşkilatının istifasıyla başlayan yeniden yapılanma süreci, Yenişehir’e de yansıdı. İlçe Başkanı Nihat Doğan ve yönetim kurulunun istifasından sonra İYİ Parti Yenişehir İlçe teşkilatı Ali Şıracı başkanlığında oluşturuldu.

İYİ Parti Genel Merkezi’nden, Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın imzasıyla Ali Şıracı’ya, Yenişehir İlçe Yönetimini belirleme konusunda yetki verildi.

Ali Şıracı’nın Konuyla İlgili Yaptığı Yazılı Basın Açıklaması Özetle Şöyle:

Öncelikle bizi bu önemli göreve layık gören ve desteklerini esirgemeyen bizzat telefonla arayarak tebrik eden Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener Hanımefendiye, Teşkilat İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sayın Koray Aydın Beyefendiye, Bursa İl Başkanımız Sayın Yahya Bahadır Beyefendiye, en içten dileklerimle saygı ve sevgilerimi sunuyorum.

Verilen görevin ve üzerimize yüklenen sorumluluğun anlam ve önemini bilerek, Yenişehir’imiz de mevcut olan değerli, deneyimli, tecrübeli ve birikimli mevcut kadroları koruyarak, ilçemizin geleceğine olumlu katkılar yapmak isteyen, yeni dinamik ve sevilen takım arkadaşlarımız ile birlikte şehrimizin “İYİ”liği noktasında buluşacak yeni bir yönetim oluşturacağız.

Dünyamızda her şey iyi ve kötü arasındaki mücadeleden ibarettir. İnsana düşen ise bu ikisi arasında safını seçmektir. Bu mücadelede bizlerde tarafız ve iyilerin safındayız. Bu zorlu yolda, iyilik ona sadık kalmayı göze alanlar için gerçek bir savaştır. İyilerin yanında saf tutmak, kahramancadır ve iyiyi seçenler korkusuz olmak zorundadır.  Bizler her dönemde varolması gereken insanlık ülküsüne ve doğruluk ilkesine inanıyoruz. Gaye ve amacımız, milli ve manevi inançlarımız ile birlikte, Atatürk ilke ve inkılapları ışığında, demokrasi ve hukuk kuralları çerçevesinde, ilçemiz Yenişehir’in yükselmesine katkı sağlamaktır. Bu uğurda, bizler üzerimize düşen sorumlulukların bilincindeyiz ve taşımaya hazırız. Bu ilçe bizim. Yenişehir’i herkesin yaşamaktan mutlu olduğu bir yer haline hep birlikte getireceğiz. Bunun için herkesle el ele mücadele edeceğiz. Bu samimi emeklerin ve mücadelemizin karşılığını hep birlikte alacağımıza inanıyorum.

Siyasette başarı tek başına olmaz, olamaz. Tüm arkadaşlarımızla birlikte partimizin Yenişehir’de başarılı olabilmesi için gece gündüz demeden çalışacağız. Yenişehir’de ulaşılmadık vatandaş, çalınmadık kapı bırakmayacağız. İYİ Parti olarak hedefimiz iktidar olmak. Tüm vatandaşlarımızı kucaklayan anlayışımızla yüzde yüze talibiz. Her Yenişehirli vatandaşımızın ‘İYİ’ bir geleceğe sahip olması için, yılmadan, yıkılmadan, bıkmadan, usanmadan tüm gücümüzle çalışacağız. Başarılı, inançlı yeni yüzlerin ve kadınların olduğu bir yönetim oluşturarak hizmet etmeye talip olacağız.

Çiftçisi, memuru, esnafı, işçisi, emeklisi, öğrencisi, yaşlısı, genci, başı açığı, başı kapalısı, kadını ve erkeği, Bursasporlusu, Galatasaraylısı, Trabzonlusu, Beşiktaşlısı ve Fenerbahçelisi, hiç bir ayrım olmaksızın herkesin barış, sevgi, huzur ve refah içinde yaşayacağı bir ilçe hedefliyoruz. Kapılarımızın her siyasi görüşten tüm hemşerilerimize ardına kadar açık olduğunu; amacımızın herkesin siyasi görüşüne, yaşam tarzına saygılı bir yönetim şekli olduğunu, milli ve manevi inançlarımızın önceliği ile yolumuzu Atatürk ilke ve inkılaplarının, Yüce Atamızın Gençliğe Hitabesinin aydınlattığını kamuoyunun bilgisine sunarım.

Ortak ve tek siyasi görüşümüz“Yenişehir” ve “Yenişehir’in Kalkınması” olmalıdır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
İYİ Parti’de İlçe Başkanı Ali Şıracı
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.