Jandarma’ya Başarı Belgesi

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yenişehir Kaymakamı Suat Seyitoğlu, görev yaptıkları süre içerisinde göstermiş oldukları başarılı ve özverili çalışmalarından dolayı İlçe Jandarma Komutanlığı’nda görev yapmakta olan personelleri " Başarı Belgesi" ileödüllendirdi. 
        Kaymakam Suat Seyitoğlu, ilçemizde yapmış oldukları üstün ve gayretli çalışmalarından dolayı jandarma personeline teşekkür ederek,  meslek yaşamları boyunca başarılı çalışmalarının devamı diledi. Seyitoğlu, ‘Jandarma personelimiz başta Bölük Komutanı Üsteğmen Burak Dural olmak üzere özellikle kırsal mahallelerimiz de huzur ve güveni sağlamak için canla başla çalışıyor. Mesai mefhumu gözetmeksizin büyük bir gayretle çalışan Jandarma personelimize yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür ediyor gayretli çalışmalarının devamını diliyorum’ dedi.

   Yenişehir Jandarma Bölük Komutanı Üsteğmen Burak Dural’da, personeli adına Yenişehir Kaymakamı Suat Seyitoğlu’na teşekkür ederek, ‘Sayın Kaymakamımız vatandaşın huzur ve güveni konusunda son derece hassas. Biz de bu bilinçle ve Kaymakamımızın yönlendirmeleri ile vatandaşımızın huzurunu ve güvenini sağlamaya çalışıyoruz. Yenişehirli vatandaşlarımız da bu konuda bizlere çok yardımcı oluyor. Bu gün Yenişehir’deki huzur ve güvenin en önemli nedeni Kaymakamımızın destekleri ve vatandaşımızın bize olan güvenidir’ diye konuştu.

   Daha sonra Jandarma personeline Kaymakam Suat Seyitoğlu tek tek belgelerini verdi.

Haber: Harun Sak

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Jandarma’ya Başarı Belgesi
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.