Kaymakam Seyitoğlu Çalışan Kadınlarla

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yenişehir Kaymakamı Suat Seyitoğlu, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle Yenişehir Süleymanpaşa İlkokulunu ziyaret ederek bayan öğretmenlere çiçek takdim etti.

Süleymanpaşa İlkokulunda kendisini Yenişehir Milli Eğitim Müdürü Musa Ayaz, Halk Eğitim Merkezi Müdürü İsmail Güzel, Okul Müdürü Mehmet Yürek, Yenişehir Romanlar Derneği Başkanı Yıldırım Belikırıkoğlu ve Yönetim Kurulu Üyesi Erhan Altınsoy karşıladı.

Kaymakam Seyitoğlu ilk olarak, İŞKUR- Yenişehir Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü- Romanlar Derneği – Yenişehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde Özel Politikalar kapsamında açılan bayan roman vatandaşlara yönelik Pul Boncuk Dikişleri mesleki eğitim kursunu ziyaret etti.

Roman bayan kursiyerlere tek tek çiçek takdim eden Kaymakam Seyitoğlu, kursiyerlerin yaptığı el işlerini hayranlıkla inceledi.

   Burada kursiyerlere hitap eden Kaymakam Seyitoğlu, ’hepinizin kadınlar gününüzü kutluyorum. Bu sene kutlamalara sizin kursunuzdan başlamak bizleri mutlu etti. Ne güzel 25 kursiyer meslek öğreniyor. Çok mutlu oldum. Biz Kaymakamlık olarak her türlü desteği vermeye hazırız. Acil ihtiyaçlarınızı hoca hanıma bildirin biz tümünü karşılayabiliriz. Siz bu tür kurslara devam edin. Biz hep sizin yanınızdayız. Bu kursun açılmasını sağlayan arkadaşlarımızı tebrik ediyorum. Gerçekten öğrenmenin yaşı ve yeri yoktur. Hepinizi bu kursa katıldığınızdan dolayı kutluyorum’ dedi.

   Kursiyerlerle hatıra fotoğrafı çektiren Kaymakam Suat Seyitoğlu, daha sonra Süleymanpaşa İlkokulu bayan öğretmenleri ile bir araya geldi.

   Okul müdürü Mehmet Yürek’ten okul ile ilgili bilgi alan Kaymakam Seyitoğlu, ‘Bu okulumuz Yenişehir’in en sorunsuz okullarının başında geliyor. Okul yönetimi ve öğretmenlerini kutluyorum. Bu gün burada bayan öğretmenlerimizin Kadınlar Gününü kutlamak için bir araya geldik. Hepinizin gününü kutluyorum. Kadınlarımız bizim için çok önemlidir. Veliler yavrularını size emanet ediyor bakıyorum siz de bu emanetlere en güzel şekilde sahip çıkıyorsunuz. Hepinizi tebrik ediyor ve kadınlar gününüzü bir kez daha kutluyorum’ dedi.

   Kaymakam Suat Seyitoğlu, Süleymanpaşa İlkokulunda da tüm bayan öğretmenlere çiçek takdim etti.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Kaymakam Seyitoğlu Çalışan Kadınlarla
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.