Kaymakam Seyitoğlu’nu Bilgilendirdiler

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yenişehir’de geçtiğimiz aylarda oluşturulan Yenişehir Çevre Platformu (YEÇEP) gönüllüleri Yenişehir Kaymakamı Suat Seyitoğlu’nu makamında ziyaret ederek, platform ve Yenişehir Kirazlıyayla Mahallesine yapılacak olan Meyra Çinko Kurşun Bakır Zenginleştirme Tesisi ve Atık Barajı ile ilgili bilgi verdiler.

YEÇEP sözcüsü Şafak Erdem, YEÇEP gönüllüleri İsmail Orhan, Erkan Erdem ve Harun Sak’dan oluşan YEÇEP gönüllüleri yaptıkları çalışmalar ve yol haritaları hakkında Kaymakam Suat Seyitoğlu’nu bilgilendirdiler.

   Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakam Suat Seyitoğlu, ‘Çalışmalarınızı takip ediyorum. Legal bir şekilde güzel çalışmalara imza atıyorsunuz. Çevrenin değerinin her geçen gün arttığı günümüzde sizin çalışmalarınız önemli. Artık bu çalışmaları yerelden ulusala taşımalısınız. Konuyla ilgili bizlerde elimizden geleni yaparız. Yaşadığımız çevrenin temiz olması bizim içinde önemli ve bizim de görevimizdir bu’ dedi.

   YEÇEP gönüllüleri Yenişehir Kirazlıyayla Mahallesine yapılacak olan Meyra Çinko Kurşun Bakır Zenginleştirme Tesisi ile ilgili hazırlanan dosyayı Kaymakam Suat Seyitoğlu’na taktim ettiler.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Kaymakam Seyitoğlu’nu Bilgilendirdiler
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.