Kermese Hazırlanıyorlar

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yenişehir Yardım Sevenler Derneği ihtiyaç sahiplerinin dertlerine derman olmaya devam ediyorlar.

   Yenişehirlilerin ‘Yardım Melekleri’ olarak adlandırdığı dernek üyesi bayanlar günlerinin büyük bölümünü dernek binasında geçiriyorlar.

   Özellikle öğrencilere verdikleri burslarla birçok ihtilaç sahibi öğrencinin okumalarına vesile olan Yenişehir Yardım Sevenler Derneği Başkanı Hatice Bilgiç, her yıl olduğu gibi bu yıl da ihtiyaç sahibi öğrencilerimize burs vermeye devam ediyoruz. Bunun yanı sıra ihtiyaç sahiplerine hür türlü yardımlarımızı da sürdürüyoruz’ diye konuştu.  

   Yenişehirli yardım sever vatandaşları derneğe yardım yapmaya çağıran Dernek Başkanı Hatice Bilgiç, ‘Derneğimize yapılan hiçbir yardım heba olmaz. Özellikle burs konusunda çok hassas davranıyoruz. Fazladan bir öğrenciyi okutsak bizim için büyük bir mutluluktur bu. Yenişehir’de bizim derneğimizden başka burs veren kurum yok ve biz de her ihtiyaç sahibine yardımcı olamıyoruz. Yenişehirli hayır sever vatandaşlarımız derneğimize ne kadar sahip çıkar ve destek olursa bizler de daha fazla insanımıza yardımcı oluruz’ diye konuştu.

   Dernek üyesi bayanlara da teşekkür eden Bilgiç, ‘Canla başla çalışıyorlar. Şimdi önümüzdeki günlerde yapacağımız kermesimizin hazırlıkları var. Bu kermesimize çok önem veriyoruz. Çünkü elde edeceğimiz geliri yine yardıma muhtaç insanlarımıza vereceğiz’ diye konuştu. Haber: Harun Sak

 

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Kermese Hazırlanıyorlar
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.