Kosgeb ve Bebka’yı ziyaret ettiler

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

YTSO Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Torun, Meclis Başkanı Salih Hoşgönül ve Yönetim Kurulu Üyeleri’nden oluşan bir heyet, Bursa Kosgeb Müdürlüğü ile Bursa-Eskişehir-Bilecik Kalkınma Ajansı’nı (Bebka) ziyaret ederek fikir alışverişlerinde bulundular.

YTSO heyetinin ilk durağı Bursa Kosgeb Müdürlüğü idi. Kosgeb Müdürü Erkan Güngör’ü makamında ziyaret eden heyetten Başkan Orhan Torun, bu güne kadar YTSO tarafından icra edilen Kosgeb faaliyetleri hakkında bilgi verdi.

YTSO ve Kosgeb’in yaptığı ortak çalışmalardan memnuniyetini dile getiren, Kosgeb Bursa Müdürü Erkan Güngör' de Kosgeb'in faaliyetleri, destekleri ve diğer uygulamaları hakkında YTSO heyetine ayrıntılı bilgi verdi. Ayrıca Güngör Ağustos ayında YTSO bünyesinde bir KOSGEB temsilciliği açılacağının da müjdesini verdi.

Karşılıklı fikir alışverişinin ardından toplantı sona erdi.

YTSO Heyeti daha sonra Bursa-Eskişehir-Bilecik Kalkınma Ajansı’na (Bebka) geçerek Genel Sekreter Yenişehirli İsmail Gerim’i ziyaret etti.

YTSO Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Torun, Bebka ile birlikte hayata geçirilen projeler ve diğer projelerle ilgili bilgi aktardı. Başkan Torun, Bebka ile yeni projeleri yürütmek istediklerini de ifade etti. Bebka Genel Sekreteri İsmail Gerim ise YTSO heyetine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, Ajansın faaliyetlerini, İlçemizde Bebka ile ortak yapılabilecek çalışmaları anlattı.

Her iki görüşmeden de olumlu ayrılan YTSO heyeti, görüşmelerin İlçemizde kurulacak modern sanayi sitesi ve diğer çalışmalar açısından önem taşıdığını belirtti.

   YTSO Başkanı Orhan Torun, yapılan her iki ziyaretinde olumlu geçtiğini belirterek, ‘Kosgeb ile birlikte ilçemize birçok girişimcilik kursu açtık. Birçok arkadaşımız bu kursa katılarak belgelerini aldılar. Bundan sonra da talep gelmesi halinde yine girişimcilik kursları açacağız. Bu nedenle Kosgeb bizim için son derece önemli. Ağustos ayında bizim bünyemizde bir Kosgeb temsilciliğinin açılacak olması da bizler için çok iyi olacak. Bunun yanı sıra Bebka’nın genel sekreterliğini de hemşerimiz İsmail Gerim yapıyor. Kendisi ile ilçemize ortak yapacağımız projeleri konuştuk. Her iki ziyarette ilçemiz açısından son derece yararlı geçti’ diye konuştu.

 

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Kosgeb ve Bebka’yı ziyaret ettiler
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.