Kurumlar Arası İşbirliği

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yenişehir Kaymakamı Suat Seyitoğlu başkanlığında bütün kurum müdürlerinin katıldığı toplantıda yıl içinde yapılan projeler ve bundan sonra yapılacak projeler masaya yatırıldı.

Kaymakam Suat Seyitoğlu başkanlığında, Yenişehir Belediyesi Şehit Astsubay Ömer Halis Demir Kültür  Merkezinde yapılan toplantıya Garnizon ve Hava Meydan Komutan V.Lütfi Kocamanoğlu, Belediye Başkanı Süleyman Çelik ve  İlçede bulunan tüm kurum müdürleri katıldı.

   Yenişehir Belediye Başkanı Süleyman Çelik, toplantının Yenişehir’de yapılan ve yapılacak olan projeler açısından son derece yararlı oyduğunu belirterek, ‘Bütün kurumlarımız kendi bünyelerinde yapılan hizmetleri ve bundan sonra yapacakları hizmetler hakkında bilgi veriyor ve fikir alış verişinde bulunuluyor. Kaymakamımıza bu tür toplantılara önem verdiği için teşekkür ediyoruz’ dedi.

   Kurumlar arası iş birliğinin artırılması açısından bu tür toplantıların önemli olduğunu belirterek, ‘Her kurum kendi yaptığı ve yapacağı hizmetler hakkında bilgi veriyor. Bu sayede hem hizmetlerin aksamaması sağlanıyor, hem de bütün kurumlar ilçemize yapılacak olan hizmetlerden bilgi sahibi oluyor. Yenişehirli vatandaşlarımızın rahatı için, sorunların tespiti için ve hizmetlerin takibi için bu tür toplantılara önem veriyoruz’ dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Kurumlar Arası İşbirliği
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.