Madalya ve Tevcih Belgelerini Aldılar

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yenişehir’de, Kıbrıs Barış Harekatı'na katılan 5 gazi ve yakınına Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) tarafından madalya ve berat belgesi verildi.

"Madalya ve Beratı Tevcih Töreni", Yenişehir Şehit Astsubay Ömer Halisdemir Kültür Merkezi'nde yapıldı. Programa, Yenişehir Kaymakamı Suat Seyitoğlu, Garnizon Komutanı Albay Kadri Bahtiyar, Belediye Başkanı Davut Aydın, Emniyet Müdürü Ali Cengiz Karaca, Milli Eğitim Müdürü Musa Ayaz, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı İl Müdür Vekili Fikriye AydınBursa Gaziler Derneği Başkanı Muzaffer Uyar, Yenişehir Muharip Gaziler Derneği Başkanı Hikmet Öztürk katıldı.

   Törende Yenişehir Muharip Gaziler Derneği Başkanı Hikmet Öztürk, Bursa Gaziler Derneği Başkanı Muzaffer Uyar, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı İl Müdür Vekili Fikriye Aydın, Yenişehir Belediye Başkanı Davut Aydın, Garnizon Komutanı Albay Kadri Bahtiyar ve Yenişehir Kaymakamı Suat Seyitoğlu birer konuşma yaptılar.
Kaymakam SuatSeyitoğlu, törende yaptığı konuşmada, gazilerin vatanın bekası için üzerlerine düşen görevleri layıkıyla yaptıklarını söyledi.
Devlet olarak her zaman gazi ve yakınlarının yanında olduklarını vurgulayan Seyitoğlu, ‘gazilerimizin gösterdikleri mücadele takdire şayandır. Bizler de ilçe yöneticileri olarak her zaman onların yanında ve destekçileriyiz. Bu vesile ile bütün gazilerimize sağlıklı günler aramızdan ayrılan gazilerimize de Allah’tan rahmet diliyorum’ dedi.
Dernek başkanları Uyar ile Öztürk de 45 yıl sonra madalyalarına kavuşmanın mutluluğu yaşadıklarını ifade etti.
5 gazi ve yakınına madalya ve beratlarının takdim edildiği program, gaziler onuruna verilen kokteyl ile sona erdi.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Madalya ve Tevcih Belgelerini Aldılar
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.