MHP’den 2 Aday Adayı

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yenişehir AKP’den gelen ve sayıları 10’u bulan Belediye Başkanlığı aday adaylığı açıklamalarının ardından geçen hafta Yenişehir MHP’de de 2 aday adayının açıklaması vardı. Her iki aday adayının da açıklamasına Yenişehir MHP teşkilatı yoğun ilgi gösterdi.

Yenişehir MHP’de ilk aday adaylığını açıklayan isim Ömer Silahlı oldu. Kalabalık bir katılımla gerçekleşen açıklamada, Silahlı kısa konuştu ve “ Ömer Silahlı daha genç ve tecrübesiz” eleştirilerine cevap verdi. “Fatih’in İstanbul’u fethettiği yaştayız, denir, Atatürk’ün kurduğu Cumhuriyeti gençliğe emanet etmesini önemseriz ama iş sorumluluk almaya geldiğimizde genç ve tecrübesiz oluruz” diyerek sitem etti.

Yenişehir MHP’de aday adaylığını açıklayan ikinci isim, 28 yıllık belediyeci Davut Aydın oldu. Aydın’ı kapıda karşılayan önce MHP İlçe Başkanı Arif Eren, Aydın’ın parti üyeliği için başvuru dilekçesini imzalattıktan sonra, rozet taktı ve Belediye Başkanlığı için aday adaylığı dilekçesini aldı.

Davut Aydın, adaylığını açıkladığı konuşmasına, kendisine gösterilen ilgiye teşekkür ederek başladı. Aydın’ın konuşması zaman zaman alkışlarla kesildi.

Davut Aydın’ın Konuşması Şöyle:

2019 yılı Mart ayında yapılacak olan Mahalli idareler seçimleri için yapılan hazırlıklar öncesinde sizlerle bir araya gelmekten son derece bahtiyarım.

Hepinizi en derin sevgi, saygı ve muhabbetle selamlıyorum.

Yerel seçime giden süreçte bugün bir araya gelmemizin çok önemli ve anlamlı bir özelliği bulunmaktadır.

Hepimizin sevdası olan Yenişehir’imizin üzerindeki kara bulutları dağıtacak, ufkunu aydınlatacak, önünü açacak ve huzura kavuşturacak güçlü nefesi oluşturmak arzusuyla şimdi siz değerli kardeşlerimle bir aradayız.

Yenişehir’imizin her köşesinden gelerek bizlere destek olan heyecanımızı arttıran tüm kardeşlerime çok teşekkür ediyorum.

Ve tabi ki;

Aday adaylığı sürecimizi başlatacağımız Milliyetçi Hareket Partimiz İlçe Başkanı Arif Eren nezdinde tüm yönetim kurulu üyelerine, tüm teşkilat mensuplarımıza, samimi karşılamaları nedeniyle ayrıca teşekkürlerimi sunuyorum.

Tıpkı gerilmiş yaydan fırlayacak ok gibi, hilaller demetler halinde hedefe kilitlenmiş kalplerimizdeki heyecanımızı milletimizle buluşturacak olan çok değerli basın mensuplarımıza da bu akşam bizleri yalnız bırakmadıkları için hassaten teşekkür ediyorum.

Değerli Kardeşlerim;

Biz bu kutlu yola, korkuları kovacak, vehimleri ezecek, zalimleri sindirecek kutlu ses, Yenişehir’imizin dört bir yanına yetecek kocaman yüreğimizi sunmak için çıkıyoruz.

Huzuru müjdeleyecek, kavgaları bitirecek, sevgiyi getirecek, adaletsizliği tarihe gömecek ve herkesin gönlüne dokunacak bir anlayışla yola çıkıyoruz.

Her biri birbirinden değerli teşkilat mensuplarımız ve ekip arkadaşlarımızla Yenişehir’imizin her yanına ulaşacağız.

Bizlere teveccüh gösteren insanlarımızı asla mahcup etmeyecek tüm gönüllere ulaşmak için samimiyetle çalışacağız.

Durmayacağız, beklemeyeceğiz, gecikmeyeceğiz ve asla ihmal etmeyeceğiz. Yenişehir’imizin her bir ferdiyle kucaklaşacağız. Her kapıyı çalacağız, her haneye gireceğiz ve her eli tutacağız. Hasretleri dindireceğiz.

Gül olup açacağız. Ümit olup sevindireceğiz. Merhem olup kanayan yaralara deva olacağız. Yağmur olup yağacağız. Güneş olup ısıtacağız. Toprak olup bereket dağıtacağız. Ve hilal gibi Yenişehir’in manevi gökyüzünde ışıldayacağız.

Osmanlı’nın ilk şehri Yenişehir’in onurunu koruyacağız. İnşallah adaylığımız kabul gördüğünde ve sonrasında Yenişehir Belediyemiz burçlarına bayrağımızı astığımızda milletimizin emaneti yine milletimizin emrine en doğru şekilde sunacağız. Milliyetçi Hareket’in sesini ve düşüncelerini her bir vatandaşıma ulaştıracağız.

Yolumuz meşakkatli ve engellerle doludur. Siz değerli arkadaşlarımla birlikte;

Ayaz’dan Koyunhisar’a, Selimiye’den Terziler’e merkez mahallerimizden tüm kırsal mahallelerimize kadar bükülmez, eğilmez ve kırılmaz bir şekilde birliğin, kardeşliğin tebliğini götüreceğiz.

Ne mutlu bizlere ki, üç hilalin safında yeni bir destan yazmak için hazırlıklarımızı tamamladık ve yola çıkmak için ilk adımı bu akşam atıyoruz.

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ün bizlere gösterdiği hedefle, Bu kutlu yolda sizlerle birlikte mücadele verecek olmaktan iftihar ediyorum.

Son olarak Yüce Rabbimizden duam şudur ki;

Eğer, yanlış yollara sapacaksak,  Eğer, milletimize hizmet etmekten bir an bile geri duracaksak, Eğer, Allah muhafaza buyursun, kendimiz için menfaatler sağlamak için çalışacaksak, Eğer, insanımıza yukardan bakıp kibirleneceksek, Eğer, Rabbimizin ve milletimizin razı olmayacağı işlere bulaşacaksak Rabbimiz bizlere bu işi nasip etmesin. Allah’ımız bizi yolundan ayırmasın.

Her birinize bu akşam beni yalnız bırakmadığınız için bir kez daha teşekkür ediyorum. Allah’a emanet olunuz.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
MHP’den 2 Aday Adayı
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.