Okullara Karne Hediyesi: Halı Saha

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yenişehir Belediye Başkanı Davut Aydın, TOKİ Ortaokulu’nun yaklaşık 800 öğrencisi için inşa edilen halı sahanın anahtarını eğitim kurumunun müdürü Hüseyin Acet’e teslim etti. Başkan Aydın, “Halı sahamız çocuklarımıza karne hediyemiz olsun” dedi.

Yenişehir Belediyesi’nin Yengün Mahallesi’ne TOKİ Ortaokulu öğrencileri için yaptırdığı halı sahanın anahtarı eğitim kurumuna teslim edildi. Dört soyunma odası ile bir kafeteryanın yer aldığı tesisin anahtarlarını TOKİ Ortaokulu Müdürü Hüseyin Acet’e teslim eden Yenişehir Belediye Başkanı Davut Aydın, imkanlar dahilinde eğitim kurumlarının ihtiyaçlarını karşılamaya devam edeceklerini açıkladı.

Yerel yönetim olarak göreve geldikleri günden bu yana eğitimi, eğitim veren kurumları ve eğitime katkı veren tüm kesimleri yetkileri dahilinde destekleyip işbirliği içinde olduklarını vurgulayan Başkan Aydın, “Özellikle öğrencilerimizin sosyal ve sportif faaliyetlerini gerçekleştirebileceği yatırımlara ağırlık veriyoruz. Bugün yaklaşık 800 öğrencimiz için yaptığımız halı saha da bu amaçla inşa edildi. Halı sahamız çocuklarımıza karne hediyesi oldu” dedi.

Bu arada öğrencilerin alkışları eşliğinde anahtarı teslim edilen halı sahanın önümüzdeki günlerde üstü de kapatılacak. Temizlik ve bakımı belediye tarafından yapılacak olan halı saha, her gün saat 20.00’ye kadar okulun, bu saatten sonra da mahalle gençlerinin ücretsiz kullanımında olacak.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Okullara Karne Hediyesi: Halı Saha
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.