Ölümlerinin 42.Yılında Mezarları Başında Anılacaklar

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Karanlık Güçler Tarafından Ankara’da Bahçelievler’de Katledilen Üçü Yenişehirli 7 Türkiye İşçi Partili Genç, Her Yıl Olduğu Gibi Bu Yıl da Ölümlerinin 42.Yılında Mezarları Başında Anılacaklar.

Yenişehir’deki anma programına katılacaklar 08 Ekim 2020 Perşembe günü saat 13.00’da Yenişehir Merkez mezarlığında bir araya gelecek ve Latif Can ve Osman Nuri Uzunlar, buradaki mezarları başında, Efraim Ezgin ise Çeltikçi Köyü mezarlığındaki mezarı başında anılacaklar.

Konuyla ilgili yapılan açıklamaya göre, Her yıl Atatürk Anıtı önünden başlayan ve mezarlığa kadar yapılan yürüyüş bu yıl korona virüs salgını nedeniyle iptal edildi. Katılımcıların belirlenen alan ve güzergahta sosyal mesafeye uymaları ve maske takmaları şartına titizlikle uymaları gerekiyor.

Bilindiği gibi Uluslararası örgütlenmenin Türkiye ayağını oluşturan eli kanlı katiller tarafından gerçekleştirilen ve tarihe Bahçelievler Katliamı olarak geçen bu saldırı aradan geçen 42 yıl süresince unutulmadı. Her yıl mezarları başında yapılan törenlerle anılıyorlar.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Ölümlerinin 42.Yılında Mezarları Başında Anılacaklar
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.