Prestij Projeye Ne Oldu?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Geçen yıl mayıs ayında start verilen ve Yenişehir Belediyesi’nin prestij projesi olarak görülen Kapalı Pazar yeri, oto park ve düğün salonu projesinin akıbetini Yenişehirli vatandaşlar merak ediyor.

   Eski garaja yapılması planlanan ve 1 yıl önce yıkımları gerçekleştirilen projede bir çivi dahi çakılmaması vatandaşların tepkilerini çekiyor.   

   Belediye Başkanı Süleyman Çelik’in geçen yıl gazetelere yaptığı açıklamada içinde kapalı Pazar yeri, oto park, düğün salonu ve 40’a yakın dükkanın bulunacağı projenin 2 yıl içinde tamamlanacağının sözünü verdiğini belirten Yenişehirli vatandaşlar, ‘Ancak yıkıldığı ile kaldı burası. Eski hali daha güzeldi. Kırsal mahallelerden gelen minibüsler otopark olarak kullanıyordu. Korunaklıydı. Ancak şimdi adeta çöplük gibi. Madem hiçbir çalışma yapılmayacaktı neden yıkıldı. Eğer yapılacaksa 2 yıl içinde tamamlanacağı söylenilen bu yatırım için bir çivi bile çakılmıyor’ dediler.

Başkan Çelik Ne Demişti?

   Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak olan proje ilgili geçtiğimiz yıl mayıs ayında binalar yıkılırken açıklama yapan Belediye Başkanı Süleyman Çelik şunları söylemişti;  ‘Hayırlısı ile bu gün startını verdiğimiz proje gerçekten ilçemizin prestij projelerinden birisidir. Seçimlerde vatandaşımıza verdiğimiz bir sözdü. Bu proje sayesinde Yenişehir sokaklarında artık bir rahatlama olacak. Özellikle otopark sorununu bitirecek olan bu proje ayrıca pazarcı esnafımız için büyük kolaylık olacak. Vatandaşımız kışın soğukta yazın da sıcakta alış veriş yapmaktan kurtulacak. Düğün Salonlarımız ilçenin en büyük eksiklerinden birisini gidermiş olacak. İş yerleri de Belediyeye ciddi gelir getirecek. İlçemize değer katacak olan bu projenin bu aşamaya gelmesinde emeği geçen herkese ancak özellikle Bursa Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Recep Altepe’ye teşekkür ediyorum’ dedi.

   Prestij projesinin 25 milyon TL’ye mal olacağını da belirten Başkan Çelik, ‘Bu bizim Yenişehir Belediye bütçesi ile yapmamız mümkün değildi. Bu nedenle Büyükşehir’in desteği olmadan yapmamız mümkün değildi. Tamamını Bursa Büyükşehir Belediyesi yapacak. Bu arada şu anki yerlerde bulunan Arnavut kaldırımı dediğimiz zemindeki taşları da heba etmeyeceğiz ve ilçemizin değişik parklarında bu taşları kullanacağız’ Haber: Harun Sak

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Prestij Projeye Ne Oldu?
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.