Sadi Aktaş Üçüncü Kez Seçildi

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yenişehir Ziraat Odası seçimi geçen hafta yapıldı. Han Düğün Salonunda 14.30’da gerçekleştirilen seçimde mevcut başkan Sadi Aktaş ile Hakan Büyükyılmaz yarıştı.

Yenişehir Ziraat Odası genel kurulunda 71 delege oy kullandı ve mevcut başkan Sadi Aktaş 48 oy alarak üçüncü kez seçildi.

Ziraat Odası’nda Görev Bölümü

Geçen hafta Cuma günü yapılan olağan genel kurul toplantısında delegeden 4 yıllık daha vize Alan Yenişehir Ziraat Odası Yönetim Kurulu ve meclisi belirlendi.

Sadi Aktaş başkanlığındaki yönetim kurulunda şu isimler bulunuyor.  Recep Ediz, Ayhan Ay, Gürhan Altuğ, Burhan Arı, Ulvi Savaş ve İmdat Orhan,

Mehmet Arda’nın Meclis Başkanı olduğu Ziraat Odasında meclis şu isimlerden oluştu;  Ahmet Uzun, Mehmet Ali Çoban, İbrahim Özdemir, Ahmet Çetin, Birol Duğan, Arif Uysal, İsmail Yüksel, Ali Güre, Emin Karaca, Mehmet Ayas, Hayri Alper, Sabri Kürün ve Ahmet Kemerdere.

   Yenişehir Ziraat Odası Başkanı Sadi Aktaş, yaptığı açıklamada, 4 yıl daha göreve devam edecek olmalarından dolayı mutlu olduklarını belirterek, ’71 delegemizin 48’i bizleri bu göreve layık gördü. Kendilerine teşekkür ediyorum. Biz 14,500 kişilik çok büyük bir aileyiz. Bir birimizle asla küsmeyiz kırılmayız. Yönetime talip olan diğer arkadaşlarımız da iyi şeyler yapmak için yarıya katıldılar. Kendilerine teşekkür ediyorum. Bu bir bayrak yarışıdır ve yarıya biz devam edeceğiz. Kimseye kırgınlığımız küskünlüğümüz olamaz. Seçim bitti yine kol kola yolumuza devam edeceğiz. Önümüzdeki 4 yıllık süreçte yapacak çok işimiz var ve yapacağımız çalışmalarla üreticimizin kazancını artıracak projelere imzalar atacağız’ dedi.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Sadi Aktaş Üçüncü Kez Seçildi
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.