Sanayi Esnafından Lokma İkramı

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yenişehir Demirciler ve Madeni Sanatkarlar Odası, her yıl olduğu gibi bu yıl da üç aylar münasebetiyle üyeleri ve vatandaşlara lokma dağıttı

Yenişehir Demirciler ve Madeni Sanatkarlar Odası’nda gerçekleşen lokma ikramına Yenişehir Kaymakamı Suat Seyitoğlu, Yenişehir Belediye Başkanı Davut Aydın, AK Parti İlçe Başkanı Fikret Hatipoğlu, MHP İlçe Başkanı Arif Eren, Meclis üyeleri, esnaflar, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Lokma ikramının ardından Demirciler ve Madeni Sanatkarlar Odası Başkanı Yusuf Süer, Yenişehir Kaymakamı Suat Seyitoğlu ile önceki dönem Belediye Başkanı Süleyman Çelik’e, Demirciler Odası’na yaptıkları desteklerden dolayı plaket takdim etti.

Programın ardından konuşan Yenişehir Demirciler ve Madeni Sanatkarlar Odası Başkanı Yusuf Süer, “Üç ayların başlaması ile birlikte sanayi esnaflarımıza, eşimize-dostumuza hayır lokması döktürdük. Rabbim yapmış olduğumuz hayırları kabul etsin. Mübarek üç ayların ülkemize ve Müslüman alemine hayırlar getirmesini diliyorum. Her yıl bu etkinliği gerçekleştiriyoruz. Allah ömür verdiği sürece de inşallah sürdüreceğiz. Temennimiz bizden sonra gelecek olan arkadaşlarımızın da bu etkinliğimizi devam ettirmesi” diye konuştu.

Süer ayrıca, kaymakam Suat Seyitoğlu ve önceki dönem Belediye Başkanı Sayın Süleyman Çelik’e odaya yaptıkları destek ve hizmetler nedeniyle teşekkür etti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Sanayi Esnafından Lokma İkramı
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.