Taşınmazların İhalelerine Başlandı

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yenişehir Belediyesi, 6360 Sayılı Büyükşehir Yasası ile tapuları kendisine devredilen 260 adet taşınmazın, 1 yıllığına kiralanması işlemi için

geçen hafta ihalelerine başladı.

Belediye Başkanı Süleyman Çelik’in Başkanlığında, Belediye Encümenin gerçekleştirdiği ihale toplantısına çok sayıda vatandaş katıldı. Mahalle isimlerinin alfabetik sıraya göre dizilerek, 210 adet taşınmazın 72 tanesinin kiralama ihalesinde ilk gün A-D aralığında bulunan mahallelerin ihalesi gerçekleştirildi.

İhale toplantısında önce bir konuşma yapan Yenişehir Belediye Başkanı Süleyman Çelik “Büyükşehir Yasası ile mahallelerimizden Belediyemize devri gerçekleştirilen taşınmazların tapu işlemleri için yoğun bir mesai harcadık. Bu yoğun çalışma sonrasında 61 mahallemizde 210 adet tapuyu belirledik. Ekim zamanının yaklaşması sebebiyle tapulu yerlerimizi 1 yıllığına kiralama ihalesini gerçekleştiriyoruz. İhalelerimizin, kardeşlik duygularımızı zedelemeden, herhangi bir kırgınlığa yol açmadan gerçekleşmesini temenni ediyorum. Bugün 72 adet taşınmazımızın 1 yıllığına kiralanması ihalesini, Perşembe ve Cuma günleri de diğer taşınmazlarımızın ihalesini yapmayı planlıyoruz. Vatandaşlarımızın bir an evvel topraklarını işlemeye başlamaları için yoğun bir çalışma içerisindeyiz. Bu ihalelerden elde edilecek gelir ile Belediyemiz, mahallelerimize hizmet edecektir. Bu vesile ile yapacağımız ihalelerin tüm hemşerilerime hayırlar getirmesini temenni ederim” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Taşınmazların İhalelerine Başlandı

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.