Ticaret Borsası Saim Bolaca İle Devam Edecek

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

85 ortağı bulunan Yenişehir Ticaret Borsası’nda seçim süreci geçen hafta başladı. Mevcut Başkan Saim Bolaca tek liste ile gidilen seçimde 4 yıllığına yeniden seçildi.

Yenişehir Ticaret Borsası’nın yeni binasında gerçekleştirilen seçimde oyunu kullanan başkan Saim Bolaca, seçimin hayırlı olmasını diledi.

Bolaca, ‘Görev yaptığımız süre içinde borsamızı en iyi şekilde temsil ettik. Yeni ve modern bir hizmet binası kazandırdık. Şimdi 4 yıllığına yeniden görev istedik ve başka bir aday çıkmadı. Bizlere destek olan tüm üyelerimize teşekkür ediyor, kongremizin ilçemize hayırlı olmasını diliyorum’ dedi.

Yapılan seçimlerde 14 kişilik meclis şu isimlerden oluştu: Bolacalar Un, Yem, Yağ, Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş., Apak Un Fabrikaları A.Ş., Asya Taşımacılık Genel Hizmetler tarımsal Ürünler Tic. Ve San. Ltd.Şti., Ela Kuruyemiş San. Tic. Ltd. Şti., İtimat Peynircilik Süt ve Süt Ürünleri İmalat ve Pazarlama, Orallar Yağ Gıda Nakliyat İnşaat San. Tic. A.Ş.,  Yenişehir Halk Ekmek, Ltd. Şti., Tahıl Gıda Hayv. Taş. Tic. San. Ltd. Şti., Ahmet Dübek, Hüseyin İşsever, Mehmet Şen, Mustafa Sert, Naci Mane ve Osman Toy.

Yenişehir Ticaret Odası Meclisi önümüzdeki hafta yapacağı toplantı sonrası başkan, yönetim ve meclis başkanını seçecek. Haber: Harun Sak

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Ticaret Borsası Saim Bolaca İle Devam Edecek
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.