TOBB Başkanı Hicarcıklıoğlu Yenişehir’de

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı RifatHısarcıklıoğlu, Bursa ziyaretleri kapsamında Yenişehir’e de gelerek Yenişehir Ticaret Odası ve Yenişehir Ticaret Borsası Meclis ve Yönetim Kurulu Üyelerini ziyaret etti.

 Yenişehir Ticaret Borsası toplantı salonunda Yenişehir TSO meclis ve yönetim kurulu ile Ticaret Borsası Meclis ve Yönetim Kurulu üyelerinin hazır bulunduğu toplantıya Yenişehir Kaymakamı Suat Seyitoğlu ve Belediye Başkanı Süleyman Çelik hazır bulundu.

   Yenişehir Ticaret Borsası Başkanı Saim Bolaca ve Yenişehir TSO Başkanı Orhan Torun’un hoş geldin konuşmasından sonra söz alan TOBB Başkanı RifatHisarcıklıoğlu, Saim Bolaca ve Orhan Torun’a övgüler yağdırarak, ‘Bursa’da bu gün finans sektörü ile reel sektörün buluşmalarına vesile olduk. Verimli bir toplantı oldu. Yenişehir’e her iki kurumumuzun yönetimlerine de hayırlı olsun diye uğradım. TOBB’da en kıdemli başkan Saim Bolaca. Orhan kardeşimiz de genç dinamik bir başkanımız. Hedefimiz Yenişehir daha zengin olsun. Gerek Saim Bolaca ve gerekse Orhan Torun bunun için çabalıyor. Biz de onların yanında ve destekçileriyiz. Ülkemiz sıkıntılı günlerden geçiyor bunu inkar edemeyiz. Ancak bunların hepsi geçecek. Bu ülkede bir çok sıkıntı atlattık. Bunu da atlatacağız. Bütün mesele başı dik tutmak lazım. Bizden ne isteğiniz olursa ne sıkıntınız olursa bana aktarabilirsiniz. TOBB Yönetiminde Bursa Ticaret Borsası Başkanı Özer Matlı kardeşimiz var. O da sağ olsun bütün Bursa’nın sorunları ile yakından ilgileniyor. Bizim görevimiz size hizmet etmek Yenişehirli başkanların görevi de Yenişehir’e hizmet etmek. Bunun için seçiliyoruz’ dedi.

   Ziyaretin sonunda Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı RifatHısarcıklıoğlu, Yenişehir Ticaret Borsası Başkanı Saim Bolaca ve Yenişehir TSO Başkanı Orhan Torun’a plaket verdi ve hep birlikte pasta kestiler.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
TOBB Başkanı Hicarcıklıoğlu Yenişehir’de
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.