Uyuşturucu İle Mücadele Meclis Gündeminde

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yenişehir Belediye Meclis Üyesi Ercan Özel, son yapılan meclis toplantısında uyuşturucu kullanımı ile mücadele konusunda önerge verdi.

Özel, uyuşturucu ile mücadelede kolluk kuvvetlerinin mücadelesinin yeterli olmadığını belirtti ve aileler, bireyler ve yerel yöneticiler sorumluluk almadan, bu konunun üzerine gitmeden, bataklığın kurutulamayacağını, topyekun bir mücadelenin başlatılması gerektiğini söyledi.

İYİ Partili Meclis üyesi Ercan Özel’in konuyla ilgili açıklaması şöyle:

Yenişehir Belediye Meclisinde bulunan tüm siyasi parti grupları olarak uyuşturucu ve madde bağımlılığına karşı topyekûn bir mücadele başlatmamız gerektiği ortadadır. Yenişehir Belediyemiz ve Meclis Üyelerimizin her biri bu konuda sorumluluk almalıdır.

Yenişehir Belediye Meclisinin İYİ Parti temsilcisi olarak evlatlarımızı bu illetten kurtarmak için her türlü sorumluluğu almaya her zaman hazırım.Bu kapsamda son yapılan Yenişehir Belediye Meclis Toplantısında bir önerge vererek sorunu çözmek için bir adım attığımı siz değerli halkımıza bildirmek istiyorum.

Önergemin içeriğinde; “Yenişehir’de uyuşturucu ve madde bağımlılığının önlenmesi, toplumu ve bireyleri bu illetten uzak tutmak için yapılması gerekenleri araştırmak ve ortaya koymak, kullanıcıların rehabilitasyonu, hiç uyuşturucuya bulaşmamış gençliğin uyuşturucudan uzak tutulması, ortak akıl ve farkındalık oluşturulması amacıyla Gençlik ve Spor Komisyonu ile Çevre ve Sağlık Komisyonunun beraberce bir çalışma yaparak ortak bir rapor hazırlanması” konuları yer alıyor. Oy birliği ile ilgili komisyonlara havale edilen önergemin, ilçemize, uyuşturucu bataklığına saplanmış gençlerimize ve ailelerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum.

Milenyumun yeni vebası olan uyuşturucuyu ancak hep birlikte ve el birliği ile yok edebiliriz. Başta belediye yönetimi olmak üzere, tüm Yenişehirli hemşerilerimi uyuşturucuya karşı savaşa davet ediyorum.  

 

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Uyuşturucu İle Mücadele Meclis Gündeminde
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.