Voleybol turnuvası sona erdi

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

15 Temmuz kutlamaları kapsamında "Türkiye Aşkına Öğretmenler Arası Voleybol Turnuvası" sona erdi. Sevim-Halil Sünnetçioğlu Eğitim, Toplantı, Kültür ve Spor Merkezinde oynanan final mücadelesinin galibi TOKİ Orhangazi Ortaokulu oldu.

Koç-Gevher Nesibe Öğretmenler Gücü turnuvanın ikincisi olurken, Müyesser İbrahim Sünnetçioğlu Ortaokulu üçüncü, YEGAL ise dördüncü oldu.

Final müsabakasının ardından dereceye giren takımlara; Kaymakamımız Rahmi KÖSE, Belediye Başkanı Davut Aydın, İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Ayaz ve Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Ahmet Kaya tarafından kupaları verildi.

 Kupa töreninin ardından turnuvaya katılan öğretmenlerimiz ile birlikte hatıra fotoğrafı çekilirken, Kaymakam Rahmi Köse; turnuva sonunda dereceye giren takımları kutlayarak, turnuvaya katılan okullarımıza ve öğretmenlerimize katılımlarından dolayı teşekkür etti.

Belediye Başkanı Davut Aydın da yaptığı kısa değerlendirmede, “15 Temmuz Türkiye Aşkına Öğretmenler Arası Voleybol Turnuvası'nın final maçı heyecanını yaşadık. Şampiyon olan TOKİ Orhangazi Ortaokulu öğretmenlerimizi ve turnuvaya katılan tüm öğretmenlerimize teşekkür ederim.” Dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Voleybol turnuvası sona erdi
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.