Yaşlılar Haftası Kutlandı

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yenişehir Gevher Nesibe Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, 18-24 Mart yaşlılar haftası nedeniyle Yenişehir Huzur Evi’nde bir program düzenledi.

 Kaymakam Suat Seyitoğlu, Belediye Başkanı Süleyman Çelik, İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Ayaz, daire amirleri ve huzur evi sakinlerinin katıldığı programda ilk olarak öğretmen Gül Bayraktar günün önemini anlatan bir konuşma yaptı.

Bu kapsamda Yenişehir Gevher Nesibe Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Yenişehir Kaymakamlığı bünyesinde ‘Öğrencilerimiz Yaşlıların Gönlünde’ projesini gerçekleştirdiklerini ifade eden Bayraktar,   “Proje kapsamında danışman öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizle iki haftada bir yaptığımız ziyaretlerde 1. Dönem itibari ile 84 yaşlıya ulaşılmıştır. Ziyaret edilen yaşlıların talepleri kaymakamlığımızın ilgili birimlerine iletilerek karşılanmaya çalışılmıştır. Bu proje Mayıs 2018 tarihine kadar devam edecektir’ dedi.

Kaymakamı Suat Seyitoğlu’da konuşmasında, ‘bugünlere ulaşmamızda önemli rol oynayan, kazandıkları hayat tecrübelerinin gelecek nesillere aktarılmasında köprü görevi gören büyüklerimizin hayatlarını kolaylaştırmak ve kimseye muhtaç olmadan huzurlu bir hayat sürmelerini sağlamak en başlıca görevimizdir.” dedi.

Programda ayrıca şiirler okundu, müzik dinletisi yapıldı ve ilçe protokolü tarafından yaşlılara karanfil takdim edildi. Haber: Harun Sak

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Yaşlılar Haftası Kutlandı
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.